Filteri za pročišćavanje zraka

Proizvodi za filteriranje zraka Fleetguard dizajnirani su kako bi učinkovito smanjili količinu čestica prašine i nečistoće koja uzrokuje štetu koja ulazi u motor vaše opreme.

Magnum® filteri

Zagađenje usisnog zraka prašinom i nečistoćom uzrokuje trošenje motora, smanjene performanse i skupo održavanje. Zato je filtracija zraka jedna od najkritičnijih funkcija za učinkovite performanse motora. Proizvodi za filteriranje zraka Fleetguard dizajnirani su kako bi učinkovito smanjili količinu čestica prašine i nečistoće koja uzrokuje štetu koja ulazi u motor vaše opreme.

Paleta Fleetguard deluje na produljenje veka trajanja motora, održavanje snage motora i maksimaliziranje potrošnje goriva. Svaki proizvod Fleetguard zadovoljava ili nadmašuje standarde kvalitete i performansi koje zahteva novi motor. Standardni raspon filtra Magnum nudi dulji vek trajanja i manje problema uzrokovanim promenom filtera.

Serija Magnum RS ima dodatnu značajku radijalnih brtvila. Oni pružaju veću brtvenu zaštitu kako bi dodatno smanjili količinu nečistoće koja uzrokuje štetu koja dolazi do kritičnih delova vašeg motora. Paleta Magnum za rudarske aplikacije dodatno je poboljšana. Novi, napredni dizajn donosi značajna poboljšanja performansi filtera zraka, sa do 25% većim kapacitetom. Globalna ispitivanja na australijskim rudnicima ugljena također su pokazala smanjene troškove održavanja i duži vijek trajanja.

Mnogi filteri za zrak Magnum napravljeni su prema našim visokim standardima kvalitete upravo ovdje u Australiji, tako da možete dobiti filter koji vam je potreban, kada vam zatreba.

Magnum i Magnum RS filteri za zrak

Dizajnirani da udovolje robusnim zahtevima opreme koja radi u najtežim uvetima, primarni i sigurnosni zračni elementi Fleetguard Magnum i Magnum RS (radijalna brtva) pružaju stvarnu vrednost. To znači duži životni vek i manje zastoja uzrokovanih promenama filtera.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja