Mini paletni viljuškar 

Mini paletni viljuškar

Nosivost je 2t, što može zadovoljiti zahteve rukovanja većine kupaca, uz trajanje baterije od 6 sati. Sa jačom snagom, osposobljenost vozila za puno opterećenje može dostići 8%. Opremljen je pogonskim motorom bez četkica sa permanentnim magnetom, odličnih performansi i novim sistemom napajanja od 48 V, sa izuzetno niskom proizvodnjom toplote. Regenerativna kočnica viličara sprečava njegovo klizanje po kosini.

REMA freza najnovijeg razvoja je jednostavna, ali pouzdana i lepa i sve operacije se lako mogu obaviti jednom rukom. Ugrađeni punjač i gumena baterija bez održavanja vrlo su pogodne za upotrebu. Standardna visina viljuške je 80 mm, a dodat je i uređaj za vođenje koji olakšava pristup i izlaz paleta (uključujući zatvorene palube, američke, evropske dvospratne palete). Sa integrisanim sklopom baterije i najlonskim uređajem za vođenje je dodan na osnovnu ploču radi lakše zamene baterije zamenom bočnog pomeranja uređaja.

Primenjen je dizajn potpore u tri tačke, a sistem bočne potpore i elastični pomoćni točkovi obezbeđuju sigurnost i pouzdanost. Jednodelna hauba od gvožđa nudi dobru zaštitu karoserije od spoljnih udara.

Otpušteno kočenje, kočenje unazad i tri vrste kočenja u nuždi mogu osigurati sigurnost putovanja; Funkcija protiv klizanja na kosini može osigurati sigurnost rada. Dugme za vožnju unazad na vrhu ručice može efikasno izbeći povrede vozača u slučaju nužde tokom vožnje kamiona unazad; Dvostruka zaštita sa elektronskim ograničenjem podizanja i pametnim ograničenjem kontrolera standardne konfiguracije izbegava udar prilikom podizanja viljuške na gornji kraj jarbola, nudi efikasnu zaštitu radnog motora i garantuje sigurnost robe.

Kao standardna konfiguracija, ugrađeni punjač i baterija bez održavanja ne zahtevaju nikakvo održavanje. Poklopac motora se može potpuno otvoriti, a sve komponente i delovi su na prvi pogled jasni, što je vrlo pogodno za održavanje cele mašine.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja