Izopren poliuretan (PUR) proizvodi

Nudimo širok spektar poliuretanskih proizvoda koji uključuju naš dokazani industrijski standard – WS 85 Modularni sistem, Kombideck modularni sistem i naš asortiman ISEPREN zategnutih panela i ISE-flex zaslona.

Mlaznica GAITER

Specijalna konusna Isepren prskalica GAITER, koju je dizajnirao i patentirao ISENMANN, fleksibilna je brtvena komponenta koja je pričvršćena na bočnu ploču sita kroz koju prolazi cijev za prskanje. Koristi se za zaštitu i zaptivanje sistema vode za prskanje u mokrim uslovima.

Konusni oblik se sužava prema van i sigurno je pričvršćen na oba kraja nudeći čvrsto nepropusno brtvilo. Zahvaljujući upotrebi poliuretana, vrlo je fleksibilan. GAITER odlikuje dug životni vijek s velikom nepropusnošću i fleksibilnošću. To je moguće jer se materijal za prosijavanje ne može taložiti u mijehu, već se vraća u područje prosijavanja.

Tvrđi PUR materijal na priključnoj prirubnici osigurava sigurno pričvršćivanje na bočnoj ploči mašine. Povećanje fleksibilnosti moguće je zbog jednog ili više nabora u obliku prstena. Odjeljak u obliku slova Z također osigurava da se materijal ovdje ne može odložiti.Pružamo brojne različite dizajne u veličini, prečniku, debljini, pričvršćivanju, kao i tvrdoći, a naš GAITER prilagođavamo vašoj mašini za prosijavanje i sistemu prskanja. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći pravo rješenje za vas.

Vaše prednosti

  1. Depoziti probirnog materijala nisu mogući
  2. Smanjeno habanje
  3. Veliki radni vijek, fleksibilnost i brtvljenje
  4. Velika otpornost
  5. Sigurno držanje zahvaljujući očvrsloj prirubnici za pričvršćivanje

Za dodatne informacije posetite: tamaisenmann.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja