Transportni sistem

Transporeteri su glavna poveznica u rudarstvu i sistemima za rukovanje rasutim teretima.

Mobilni transportni mostovi

Mostovi pokretnih transportera (MCB-ovi) djeluju kao fleksibilne veze između rudarskih strojeva i transportnih strojeva te povećavaju radni domet sustava.

TAKRAF dizajnira i razvija MCB-ove kao pokretne poveznice između druge rudarske opreme. Gusjenični strojevi “strojevi za višestruku uporabu” koji se uglavnom sastoje od jednog segmenta transportnog mosta koji se podržava na dva podvozja gusjenica.

MCB-ovi djeluju kao fleksibilne veze između rudarskih strojeva i transportnih strojeva te povećavaju radni raspon sustava. Pored toga, MCB-ovi se mogu koristiti za premoštavanje različitih visina klupa.

Naši strojevi su posebno dizajnirani prema zahtjevima našeg klijenta i sadrže različita rješenja prema njihovoj specifičnoj primjeni, uključujući stvarne uvjete na web mjestu. Isporučujemo MCB-ove sa širinom pojasa od 1.400 mm do 1.829 mm i efektivnim duljinama mostova do 150 m. Po potrebi strojevi mogu biti opremljeni uređajima za niveliranje kako bi se izbjeglo poprečno nagib transportera.U mogućnosti smo ispuniti najrazličitije zahtjeve za rad MCB-a.

Za više infromacija posetite: takraf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja