Izopren poliuretan (PUR) proizvodi

Nudimo širok spektar poliuretanskih proizvoda koji uključuju naš dokazani industrijski standard – WS 85 Modularni sistem, Kombideck modularni sistem i naš asortiman ISEPREN zategnutih panela i ISE-flex zaslona.

Modularni sistem prstnog prosijavanja

ISENMANN modularni sistem zaslona za prste idealan je za velike zasićene krute tvari. Pogodan je za prosijavanje vlažnih i ljepljivih krutina i za odvajanje ljuskavih materijala.

Ako imate problem:

1. Djelomično začepljen zaslon.
2. Otvor sita smanjen je veličinom pečenja.
Tada imamo rješenje u našem modularnom sustavu adaptera za zaslon prsta s modulima zaslona prsta i adapterima.

Princip rada:

Šipke za prosijavanje postavljene su u poliuretanske blokove za montažu i vibriraju na svom slobodnom kraju u skladu sa karakteristikama sita. Zbog razlika u promjeru i duljini šipki i u opterećenjima koja im nameće rasuti materijal, postoje razlike u vibracijskim kretanjima pojedinih prstiju, što osigurava da se prostor između prstiju ne začepi.

Sa ISENMANN-ovim sistemom za prosijavanje prstiju, postojeća mašina za prosijavanje kružnog ili linearnog kretanja može se lako unaprijediti, što će eliminirati probleme sa prosijavanjem i izbjeći potrebu za zamjenom kompletne mašine za prosijavanje. Uz riješene probleme ostaje vrlo velika otvorena površina za prosijavanje i ostaje slobodna. Niska propusnost za datu veličinu stroja za prosijavanje s velikim troškovima zbog čestog čišćenja i zastoja stvar je prošlosti!Modularni sistem za promjenu zaslona omogućava brzu promjenu zaslona bez alata. Jednostavno pritisnite prst rukom na svoje mjesto i on je spreman za upotrebu!

ISENMANN može ponuditi rješenje precizno prilagođeno svakom problemu probira; odabiremo promjer, duljinu i kut štapa itd., pojedinačno prema potrebama svakog kupca.Konverzija mašine za presejavanje u novi sistem za pregled prstiju može se izvršiti u nekoliko faza. Zaslon koji ne radi ispravno može se pretvoriti korak po korak (nakon uspješnog testiranja) u novi sistem za provjeru prstiju.

Za dodatne informacije posetite: tamaisenmann.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja