Filteri za pročišćavanje goriva

Uz sve veće zahtjeve za kontrolom emisija i ekonomičnošću goriva, proizvodi za filteriranje goriva Cummins Filtration pružaju kritičnu zaštitu komponentama dizelskih goriva kako bi postigli optimalne performanse i pouzdanost.

NanoNet® Filteri za gorivo

Lošei sistemi goriva utječu na ekonomičnost goriva, izlaznu snagu i troškove vlasništva povećanim održavanjem, popravcima i zastojima.

Zahtjevi propisa o emisijama doveli su do većih radnih tlakova u sistemima goriva kako bi se postigao cjelovitiji postupak izgaranja. Veći pritisak dovodi do većih odstupanja između pokretnih dijelova, što uzrokuje još manje čestica koje imaju veći utjecaj na zazore između tih komponenata. Izazov je ukloniti te manje čestice uz najveću moguću učinkovitost.

Naši NanoNet filteri pružaju rješenje za završnu fazu filteriranja koristeći istu tehnologiju nanofibre medija koja se koristi u našim zračnim filterima NanoForce. Nanovlakna utkana u naše medije pomažu učinkovitijem hvatanju i zadržavanju onečišćenja, poboljšavajući performanse do 13 puta veće od standardnih filtera.

U stvarnim uvjetima rada, dokazano je da NanoNet pruža ultimativnu zaštitu visokotlačnih Common-Rail sistema goriva eliminirajući onečišćenja koja uzrokuju trošenje i povećavajući životni vijek komponenata za ubrizgavanje goriva. To značajno poboljšava pouzdanost sistema za gorivo motora kako bi se smanjili troškovi zastoja i održavanja. 

S tako učinkovitom filtracijom možemo postići razinu čistoće goriva koju diktiraju strogi ISO standardi proizvođača mlaznica za gorivo. Lako je shvatiti zašto je NanoNet naš vodeći proizvod za filteriranje goriva. 

NanoNet se širi kako bi obuhvatio veći broj aplikacija i brzo postaje prvi izbor za proizvode za zamjenu filtera na tržištu.

NanoNet Filteri za gorivo

Fleetguard filteri za gorivo postižu najbolje performanse u klasi koristeći vlasničke medije StrataPore ili NanoNet koji uklanjaju štetna onečišćenja. Svaki gradijentni medijski sloj nudi jedinstvena svojstva koja prilagođavaju izvedbu na temelju specifičnih zahtjeva aplikacije. Upotreba Fleetguard-ovih filtera na motoru osigurava optimalnu zaštitu sistema goriva prema zahtjevnim OEM specifikacijama.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja