Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

Onan Marine QD 6 / 7,5 / 8 kV (Generator za brodove)

Ovaj set generatora Cummins pruža optimalne performanse, pouzdanost i svestranost za stacionarne aplikacije u režimu mirovanja i za glavno napajanje.

Pregled:

6-8 kVe, Cummins Onan digitalni displej pruža jednostavnu dijagnostiku, uključujući opsežne informacije o motoru i alternatoru i još mnogo toga, najveća svetska mreža za podršku distributera / dilera u industriji, optimizirani sistem montiranja u velikoj mjeri smanjuje vibracije, elektronska kontrola frekvencije – neophodna za digitalne uređaje i računare kojima je potrebna kvalitetna snaga, brodski generatorski setovi Cummins Onan su sertifikovani prema emisionim standardima Američke agencije za zaštitu životne sredine (EPA), više od 90 godina pomorskog iskustva stoji iza svakog Cummins Onan Marine generatora, dostupno je 7,5kV kao zaštita od paljenja za upotrebu u brodovima na benzinski pogon.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Onan Marine QD 6 / 7,5 / 8 kV

Slatkovodni sistem za hlađenje sa izmenjivačem toplote, ekspanzioni rezervoar i obnavljanje rashladne tečnosti. Postoji boca za prelivanje rashladnog sredstva za lako održavanje.

Težina: 195 kg

Visina: 535 mm

Širina: 583 mm

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja