Filteri za pročišćavanje zraka

Proizvodi za filteriranje zraka Fleetguard dizajnirani su kako bi učinkovito smanjili količinu čestica prašine i nečistoće koja uzrokuje štetu koja ulazi u motor vaše opreme.

OptiAir ™ filteri

Zagađenje usisnog zraka prašinom i nečistoćom uzrokuje trošenje motora, smanjene performanse i skupo održavanje. Zato je filtracija zraka jedna od najkritičnijih funkcija za učinkovite performanse motora. Proizvodi za filteriranje zraka Fleetguard dizajnirani su kako bi učinkovito smanjili količinu čestica prašine i nečistoće koja uzrokuje štetu koja ulazi u motor vaše opreme.

Paleta Fleetguard deluje na produljenje veka trajanja motora, održavanje snage motora i maksimaliziranje potrošnje goriva. Svaki proizvod Fleetguard zadovoljava ili nadmašuje standarde kvalitete i performansi koje zahteva novi motor.

Paleta sklopova za filteriranje zraka OptiAir nudi jedinstvene dizajne koji pružaju fleksibilnost u odabiru kućišta zračnih filtara za sustave filtracije zraka. OptiAir proizvodi pametniji su izbor za pouzdanost i performanse, kako u novim, tako i retrofilterirajućim aplikacijama.

Prednosti OptiAir filtera: Lagana, izdržljiva kućišta od polimerne konstrukcije pomažu u povećanju nosivosti i jača su u teškim uvetima, fleksibilne mogućnosti ugradnje za konfiguriranje proizvoda prema vašim potrebama, manje dimenzije radi lakše instalacije, ugrađeni priključak za ograničenje za praćenje rada filtra i maksimiziranje veka trajanja i prikladno za bilo koju primenu, neovisno o marki opreme.

OptiAir ™ filteri

Patentirana Cummins-ova filtrirana tehnologija OptiAir ispunjava ključne zahteve dizajna svih proizvođača opreme, istodobno nadmašujući uobičajene dizajne radijalnih brtvi.

Veliki broj prednosti stoji iza OptiAir filtera, od fleksibilnosti, izrdržljivog kućišta pa sve do lagane ugradnje, maksimiziranje veka trajanja uz ovu vrstu filtera za filtraciju zraka.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja