Paletni viljuškar 1,5-2,0t 

Paletni viljuškar 1,5-2,0t, mini Li-ION

Mini paletar sa litijumskom baterijom serije A je proizvod nove generacije koji je Hangcha nedavno razvio za skladišne i logističke primene. Koristeći tehnologiju pogona sa permanentnim magnetima i naprednih performansi, udobnih, sigurnih i pouzdanih operacija i niskih troškova, idealan je alat za utovar, istovar i rukovanje paletizovanom robom u skladištima, supermarketima, radionicama i domovima.

Mini paletar A serije ima izgled profesionalnog industrijskog dizajna. Kamion ima glatki živopisni profil, kompaktnog oblika i potpuno ergonomskog dizajna. Visokih performansi velike snage i nosivosti od 1,5 do 2 tone kako bi se zadovoljile potrebe rukovanja većine kupaca.

Novorazvijeni kontrolni džojstik je pouzdan, elegantan i kompaktan i sve operacije se mogu izvršiti jednom rukom. Zaključana šifra se može koristiti pogodnije.

Inovativni strukturni dizajn može sprečiti kretanje uprtača i električnih delova zajedno sa delovima za podizanje, što kamion čini izuzetno pouzdanim. Kamion može automatski hibernirati. Kada se ne koristi određeno vreme, viličar će automatski hibernirati kako bi efikasno zaštitio bateriju i produžio vreme servisiranja baterije.

Sa funkcijama otpuštanja kočenja, kočenja unazad i kočenja u nuždi kako bi se osigurala sigurna vožnja. Funkcija protiv povratnog kočenja kako bi se osigurao siguran rad.

Litijumska baterija se može brzo napuniti i lako zameniti. Novo dizajnirana ručka ima prekidače za tastere koji se mogu zasebno zameniti.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja