Sistemi za rashlađivanje

Mnoge probleme s motorom uzrokuju neadekvatno održavanje. Moderni dizelski motori zahtevaju potpuno formuliranu, prethodno pomešanu rashladnu tekućinu na bazi glikola koja sadrži paket aditiva za teške uvete i deioniziranu vodu.

PG Platinum ™ rashladna tekućina za motor

PG Platinum je naše vodeće rashladno sredstvo za motor. Na temelju paketa organskih aditiva, PG Platinum osmišljen je da zaštiti vas, vaš motor i okoliš.

Udovoljavajući strogim Cumminsovim specifikacijama motora CES 14603 i ASTM D6210, PG Platinum koristi propilen glikol kao bazu protiv smrzavanja / prokuhavanja. Propilen glikol se smatra sigurnim za rukovanje i minimalizira rizik za vašu dobrobit.

Paket organskih dodataka u PG Platinum posebno je dizajniran da pruži nenadmašne performanse u udubljivanju i otpornosti na koroziju.

Ispunjava specifikacije svih glavnih proizvođača motora, tako da vam je potreban samo jedan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za rashladnom tekućinom.

S vijekom trajanja do 1,5 milijuna kilometara ili 20 000 sati, PG Platinum pruža najbolju zaštitu za vaše motore i manje zamjena rashladne tekućine, smanjujući tako zastoje i radnu snagu.

PG Platinum ne zahtijeva aditiv * dopunjavanje, pa se održavanje svodi na samo jednostavan test svakih šest mjeseci kako bi se osiguralo pravilno održavanje rashladne tekućine. To također znači da filteri s kemijskom rashladnom tekućinom nisu potrebni za nadopunu aditiva, što olakšava servisiranje.

PG Platinum ™

PG Platinum je naša vodeća rashladna tekućina za motore. Zasnovan na paketu organskih aditiva, PG Platinum dizajniran je da zaštiti vas, vaš motor i vašu okolinu.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja