Sistemi za rashlađivanje

Mnoge probleme s motorom uzrokuju neadekvatno održavanje. Moderni dizelski motori zahtijevaju potpuno formuliranu, prethodno pomiješanu rashladnu tekućinu na bazi glikola koja sadrži paket aditiva za teške uvjete i deioniziranu vodu.

PGPlus™ Rashladna tekućina za motor

PGPlus je pružio vrhunsku zaštitu od teškog hlađenja u svim vrstama motora i industriji u posljednjih 15 godina.

PGPlus je rashladna tekućina koju odabiru mnogi veći vlasnici. Produžio je život bezbrojnih motora u raznim industrijama.

PGPlus koristi propilen glikol kao bazu protiv smrzavanja / prokuhavanja. S propilen glikolom se smatra sigurnim za rukovanje koji minimalizira rizik.

Paket aditiva uključuje hibrid organskih i anorganskih aditiva koji pružaju čvrstu zaštitu za bilo koji rashladni sistem bilo kojeg motora.

Zajedno s jednostavnim zahtjevima za održavanje, PG Plus pruža do 750 000 kilometara ili 12 000 sati radnog vijeka. 

Ako se pravilno održava i nadgleda, PG Plus mogao bi trajati vijek trajanja motora.

Za razliku od lakših formula automobilskog rashladnog sredstva, PG Plus prikladan je za bilo koju primjenu u teškim uvjetima i ispunjava zahtjeve performansi ASTM D6210 i Cummins CES 14603. Samo rashladne tekućine koje udovoljavaju ovim standardima mogu pružiti konačnu zaštitu koju vaš motor treba od korozije uz istovremeno održavanje integritet rashladnog sistema vašeg motora.

Kako biste osigurali da vam PGPlus rashladna tekućina pruža maksimalnu zaštitu, treba je redovito testirati pomoću naših trosmjernih testnih traka koje će ukazivati ​​na stanje aditiva.

PGPlus ™

PG Plus je pružio vrhunsku zaštitu rashladnog sustava za teške uvjete rada u svim vrstama primjene motora i industriji tijekom posljednjih 15 godina. PG Plus rashladna je tekućina odabir za mnoge veće vlasnike flote. Produžio je život bezbrojnih motora u raznim industrijama.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja