Izopren poliuretan (PUR) proizvodi

Nudimo širok spektar poliuretanskih proizvoda koji uključuju naš dokazani industrijski standard – WS 85 Modularni sistem, Kombideck modularni sistem i naš asortiman ISEPREN zategnutih panela i ISE-flex zaslona.

Poliuretanska zaštita za cijevi u spreju

Često previdjeti od strane rukovaoca postrojenja na mokri pogon, istrošene šipke za prskanje mogu izazvati neke od najvećih glavobolja za osoblje za održavanje. Istrošena šipka za prskanje koja nije izolirana može prouzrokovati ozbiljna oštećenja na zaslonima, što zauzvrat ima efekt “udaranja” na efikasnost zaslona, ​​što rezultira proizvodima koji nisu u skladu sa specifikacijama.

TEMA ISENMANN je sada razvila niz isplativih, lako pričvrsnih kopča na zaštitnim pločicama, koje pružaju optimalnu zaštitu od abrazije i prevremenog habanja.

Prednosti proizvoda

1. Isplativo
2. Jednostavno postavljanje
3. Optimalna zaštita od abrazije i prevremenog trošenja

Proizvedeni od 16 mm debelog Isepren poliuretana, otpornog na habanje, štitnici dolaze u određenom promjeru kako bi odgovarali i jednostavno se pričvršćuju na postojeću cijev za prskanje. Bez petljanja oko rezanja gume, korištenjem ljepljivih sredstava ili kabelskih vezica, konačni rezultat je uredan i lako ostvariv.ISENMANN zaštita u spreju izrađena je od istih visokokvalitetnih materijala koji se koriste u proizvodnji modularnih sistemskih ploča WS85.

Za dodatne informacije posetite: tamaisenmann.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja