Transportni sistem

Transporeteri su glavna poveznica u rudarstvu i sistemima za rukovanje rasutim teretima.

Apron hranitelji

Pregačarske hranilice dizajnirane su za upotrebu u zahtjevnim potrebama za obradu materijala, te pokrivaju niz mineralnih sirovina, kao i razne rude, uglja i agregata.

TAKRAF hranilice dizajnirane su tako da udovolje specifičnim zahtjevima određenim materijalom, kapacitetom i geometrijom. Naši dovodnici za pregače instalirani su ispod spremnika za odlaganje pokretnih ili polu-pokretnih drobilica i mogu podnijeti nagibe do 28 stepeni.

Naše hranilice kombiniraju okvire za teške uvjete rada sa standardnim lancima i robusnim tavama kako bi osigurali produženi vijek trajanja. Naš raznovrstan asortiman proizvoda obuhvata standardizovane hranilice za pregače, kao i specifične hranilice za velike napore velikih nosivosti preko 10 000 t / h. Ovisno o lokaciji i / ili specifičnim zahtjevima klijenta, u mogućnosti smo da predmontiramo strojeve u našoj radionici i isporučujemo ih u velikim komadima.

Hranilice za pregače dostupne su s unutarnjim ili vanbrodskim dizajnom. Dizajn vanbrodskog motora podrazumijeva da su lanci postavljeni izvan područja suknje, čime se lanci i valjci štite od prosipanja materijala. Unutarnji dizajn, međutim, nudi svoje jedinstvene prednosti u hvaljivanju daleko kraćih i lakših tava. Naši dodavači hranilica dostupni su s elektromehaničkim pogonima s direktnim upravljanjem ili direktnim hidrauličkim pogonima; opet, ovisno o zahtjevima klijenta i stranice.

Za više infromacija posetite: takraf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja