Transportni sistem

Transporeteri su glavna poveznica u rudarstvu i sistemima za rukovanje rasutim teretima.

Člankasti transporteri

Člankasti transporteri dizajnirani su za upotrebu u zahtevnim potrebama za obradu materijala, te pokrivaju niz mineralnih sirovina, kao i razne rude, uglja i agregata.

Člankasti transporteri dizajnirani su tako da udovolje specifičnim zahtevima određenim materijalom, kapacitetom i geometrijom. Naši dovodnici za transportere instalirani su ispod spremnika za odlaganje pokretnih ili polupokretnih drobilica i mogu podnijeti nagibe do 28 stepeni.

Naši transporteri kombiniraju okvire za teške uvete rada sa standardnim lancima i robusnim tavama kako bi osigurali produženi vek trajanja. Naš raznovrstan asortiman proizvoda obuhvata standardizovane transportere, kao i specifične transportere za velike napore velikih nosivosti preko 10 000 t / h. Ovisno o lokaciji i / ili specifičnim zahtevima klijenta, u mogućnosti smo da predmontiramo mašine u našoj radionici i isporučujemo ih u velikim komadima.

Ovi transporteri su dostupni s unutarnjim ili vanbrodskim dizajnom. Dizajn vanbrodskog motora podrazumeva da su lanci postavljeni izvan područja tijela, čime se lanci i valjci štite od prosipanja materijala. Unutarnji dizajn, međutim, nudi svoje jedinstvene prednosti u hvaljivanju daleko kraćih i lakših tava. Naši dodavači za transportere dostupni su s elektromehaničkim pogonima s direktnim upravljanjem ili direktnim hidrauličkim pogonima; opet, ovisno o zahtevima klijenta i stranice.

Za više infromacija posetite: takraf.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja