Metalna sita

Nudimo širok spektar proizvoda od žice koji se široko koriste u industriji kamenoloma i koji se koriste isključivo u industriji asfalta. Naš asortiman uključuje pletenu žicu i naša sita za harfu Iseveno i Iserpal.

ISEREC žičana harfa

ISEREC plosnata žičana harfa sastoji se od ravnih žica postavljenih na rub, koje su poredane jedna do druge i držane poprečnim žicama izrađenim od metalnih ili plastičnih spojeva na takav način da se dobiva dimenzijski stabilna kvadratna mreža. Udaljenost između ovih poprečnih veza je promjenjiva i pojedinačno je prilagođena poprečnim elementima podkonstrukcije stroja za prosijavanje i materijalu koji se pregledava.

Slobodno vrtljive ravne žice ISEREC ravne žičane harfe postavljaju se u prirodno osciliranje kada stroj za prosijavanje radi metalnim ili plastičnim vezama koje su učvršćene samo na većim udaljenostima, što stvara relativno kretanje između pojedinih ravnih žica. Kao rezultat, može se postići postupak probira u velikoj mjeri bez začepljenja s dobrom točnošću razdvajanja.

Harfa s ravnom žicom ISEREC mnogo je stabilnija zbog uspravne ravne žice i, zahvaljujući većem volumenu habanja (velikom presjeku žice) ravne žice, nudi dugi vijek trajanja u usporedbi s harfama s okruglim presjekom žice.

U tehnologiji razvrstavanja, ISEREC ravna žičana harfa koristi se svugdje gdje se mora zasjeniti rasuta roba koja se teško zastire i koja se često začepi i zalijepi. ISEREC plosnata žičana harfa koristi se posebno kod velikih napojnih sila i velike abrazivnosti rasutog materijala.

Vrste uvezivanja :
– Plastični uvez

Mogućnosti proizvodnje : Maksimalna širina platna zaslona 2000 mm

Za dodatne informacije posetite: tamaisenmann.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja