Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vek trajanja motora.

QSL9 (Tier 4 Final  Faza IV)

Jasno napred. Motor Cummins QSL9 za nivo 4 finalne / faze IV.

Za američku Agenciju za zaštitu životne sredine (EPA) Tier 4 Final i propise EU o stepenu IV blizu nule koji stupaju na snagu 2014. godine, Cummins ima tehnološko rešenje sa jasnim prednostima za svaku vrstu opreme.

Dok drugi proizvođači preusmeravaju svoje sisteme za naknadnu obradu emisija, Cummins proizvodi naše. Ova potpuna integracija motora i izduvnog sistema omogućava nam da optimizujemo ekonomičnost goriva iznad 5 procenata koje smo već postigli sa Tier 4 Interim motorima, istovremeno postižući gotovo nultu emisiju štetnih gasova.

Motori QSL9 su ocenjeni na 250-400 ks (186-298 kV) za Tier 4 Final. Ima isto odbacivanje toplote kao i Tier 4 Interim motori, tako da postoji minimalan, ako postoji, uticaj na rashladni paket. KSL9 kombinuje vrlo visoku čvrstoću sa kompaktnim otiskom, za jedan od najboljih odnosa snage i težine u svojoj klasi.

Ovaj motor se koristi u svim vrstama građevinske opreme, uključujući bagere, dizalice, utovarivače na točkovima, kompaktore, vazdušne kompresore i opremu za rukovanje materijalima, kao što su teški viljuškari i kamioni za kontejnere. Obično se nalazi u poljoprivrednim traktorima i prskalicama, kao i u seckalicama i beračima na tržištu seče.

Sve nadogradnje performansi sa Tier 4 Interim ugrađene su u Tier 4 Final motore, a mi maksimalizujemo obrtni momenat, dostižući 1627 N • m (1200 lb-ft) za QSL9.

Za više informacija posjetite: cummins.com

QSL9 (Tier 4 Final  Faza IV)

Ovaj motor se koristi u svim vrstama građevinske opreme, uključujući bagere, dizalice, utovarivače na točkovima, kompaktore, vazdušne kompresore i opremu za rukovanje materijalima, kao što su teški viljuškari i kamioni za kontejnere. Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 186 – 298 kW

Obrtna sila: 1627 – 1627 N/m

Certifikacija: Tier 4 Final / Faza IV

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja