Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vek trajanja motora.

QSX15 (Tier 4 Final  Faza IV)

Bolje performanse. Tamo gde vam je najpotrebnije.

Bez obzira da li proizvodite veliki bager, utovarivač na točkovima, grejder, bušilicu za kamenje ili kompresor, QSX15 je stvoren da pruži ekonomičnu, pouzdanu snagu i performanse koje očekujete od Cummins motora. U stvari, QSX15 za Tier 4 Final nudi ocene koje su u stanju da postignu porast obrtnog momenta od preko 50 procenata, a istovremeno poboljšavaju potrošnju goriva.

Sve glavne komponente i sistem dizajnirao je Cummins za potpunu kontrolu kvaliteta, nadovezujući se na dokazani motor sa potpuno integrisanom elektronikom. Povećana kontrola azotnih oksida (NOk) dodavanjem selektivne katalitičke redukcije (SCR) omogućila je modifikacije za povećanje efikasnosti sagorevanja. To rezultira većom efikasnošću potrošnje goriva i boljim privremenim odzivom. SCR u kombinaciji sa Cummins filterom za čestice dizel goriva (DPF) obezbeđuje dodatnu marginu smanjenja čestica (PM), optimizujući performanse, što QX15 daje jednu od najvećih gustina snage bilo kog motora u svojoj klasi. Snažne performanse i izdržljivost, izuzetna pouzdanost i vrhunska ekonomičnost goriva daju vam sve razloge da odaberete QSX15 za svoju opremu za teška opterećenja.

Za više informacija posjetite: cummins.com

QSX15 (Tier 4 Final  Faza IV)

QSX15 za Tier 4 Final nudi ocene koje su u stanju da postignu porast obrtnog momenta od preko 50 procenata, a istovremeno poboljšavaju potrošnju goriva. Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 336 – 503 kW

Obrtna sila: 2237 – 2779  N/m

Certifikacija: Tier 4 Final / Faza IV

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja