Filteri za podmazivanje

Ulje maziva je životna krv motora. Bitno je za smanjenje trenja, hlađenje delova motora i nošenje istrošenog materijala i stranih ostataka na filteru. Ako se onečišćenje koje generira motor ne filtrira, nakupit će se abrazivni materijal koji će brzo istrošiti pokretne delove motora.

REN ™ Proizvodi za upravljanje razinom fluida

Neke stacionarne aplikacije, kao što su stanice za pumpanje / komprimiranje ulja i plina, sistemi za proizvodnju električne energije i poljoprivredni sistem za navodnjavanje, trebaju sisteme upravljanja nivoom tekućine kako bi se osiguralo da se motor uvijek podmazuje. Te se stanice obično nalaze u udaljenim područjima s nekoliko primena, raširenih na više hektara, a održava ih samo jedna osoba.

Iz tog je razloga razvijen REN sistem za upravljanje razinom fluida. Ovaj vam sistem omogućuje odabir komponenata za izgradnju vlastitog sistema koji će zadovoljiti vaše specifične potrebe. Regulator razine ulja temelj je sistema upravljanja razinom tekućine. Omogućuje vizualnu liniju mjesta gdje se vidi razina ulja.

Regulator može ugraditi i integrirani prekidač vezan za vanjski rezervoar čistog ulja, dodajući ulje kada ispuh dosegne određenu razinu. Budući da je produženje rada kritično za ove primene, regulator razine ulja osigurava da se motor uvijek proizvodi prema namjeri.

Druga ključna komponenta dobrog programa preventivnog održavanja, mjerač usporenog protoka omogućuje voditelju održavanja da izmjeri tačno koliko se čistog ulja dodaje u sistem svakog meseca, posebno kada se merač koristi u kombinaciji s regulatorom razine ulja i čistim spremnikom za ulje.

Održavanje tačne evidencije o količini dodanog ulja pomoći će u određivanju kada treba zakazati obnovu motora, čime se može izbeći kvar motora.Merač je dostupan i s analognim i s digitalnim očitavanjem; digitalno očitavanje može se spojiti u bežični sistem kako bi se omogućilo daljinsko pretraživanje podataka.

Modul kontinuirane promene ulja

Modul za neprekidnu izmenu ulja može se kombinirati s ostalim komponentama kako bi se ulje iskoristilo kao gorivo. To daje prednost dodavanju čistog ulja u sistem kao i sve prednosti ažuriranog paketa aditiva.

Dodavanje čistog ulja u sistem može biti posebno važno na nekim poljima nafte i plina gdje se u motoru izgara kiseli plin, čime se brzo smanjuje ukupni bazni broj (TBN) ulja. Uz to, dodano ulje može minimizirati utecaj na odvod ulja i interval preventivnog održavanja.

Prekidač za razinu tekućine

REN komponenta odvojena od gornjeg sistema je prekidač razine tekućine. Ovaj proizvod koristi jednostavni prekidač za signalizaciju zapornog ventila ili za otvaranje ventila za punjenje potrebne tekućine.Linija proizvoda REN trajna je skupina proizvoda koja se dokazala od 1940-ih. Dizajniran je posebno za potrebe industrijskih tržišta širom svijeta. Ne postoji bolji proizvod za vaš stacionarni program preventivnog održavanja.

REN ™ Proizvodi 

Neke stacionarne primjene, poput crpnih/ kompresorskih stanica za ulje i plin, sustava za proizvodnju električne energije i poljoprivrednih sustava za navodnjavanje, trebaju sustave za upravljanje razinom tekućine kako bi se osiguralo da je motor uvijek podmazan. Te se stanice obično nalaze u udaljenim područjima s nekoliko primena, raširenih na više hektara, a održava ih samo jedna osoba.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja