Serijski mini paletni viljuškar 

Serijski mini paletni viljuškar sa dvostrukim kolonama

Nominalni kapacitet 1000 / 1200kg, zadovoljava potrebe većine kupaca.  Najnoviji CURTIS sistem upravljanja trajnim magnetima, precizan i uglađen.Regenerativno kočenje za oporavak baterije tokom smanjenja brzine vožnje, protiv nagiba na nagibu.

Jednostavna i lepa freza dizajnirana da se rukovalac oseća prijatno, sve operacije mogu da se završe jednom rukom.  Optimizirana dizajnerska struktura koja nudi dobru vidljivost i lak ulaz palete. Ugrađeni punjač i gel-baterija bez održavanja usvojeni za pružanje pogodne upotrebe. Kompaktno telo i polukružni dizajn pružaju idealan rad u ograničenom prostoru.

Šasija od čelične konstrukcije visoke čvrstoće pruža veću sposobnost zaostalog opterećenja i duži radni vek. Dizajn sa 4 osovine pruža razumnu raspodjelu tereta, a dobro prianjanje točkova osigurava izvrsnu stabilnost. Vrhunska hidraulična jedinica snage primenjena za obezbeđivanje niske buke, niskih vibracija, glatko podizanje i sletanje pouzdan rad.

Dugme za slučaj nužde na glavi ručice može efikasno izbeći štetu vozaču. Meki sistem sletanja primenjen za zaštitu tereta od efikasnog oštećenja.

Ugrađeni punjač i gel-baterija bez održavanja, ne morate da brinete o njima. Potpuno otvorena hauba, lak pristup svim komponentama, jednostavan je za servisiranje.  U sva vratila su ugrađeni podmazani rukav vratila i čaša za ulje, pružaju pogodno održavanje i dug radni vek. Demontirajte dodatni točak koji nije potreban za podizanje viličara.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja