Serijski paletni viljuškar Hi ranga

Serijski paletni viljuškar Hi ranga

Inovativna, pouzdana litijum-gvožđe-fosfatna snaga savršena je zamena za olovno-kisele baterije, odlikuje se brzim punjenjem i mogućnost punjenja obezbeđuje stalnu dostupnost vozila.

Motor za naizmeničnu struju primenjen da obezbedi izvrsno ubrzanje, dobru prohodnost, nisku temperaturu, bez ugljenične četke i bez održavanja. Maks. brzina putovanja dostiže 9,5 km / h velikom brzinom i visokom efikasnošću. Najnoviji sistem upravljanja CURTIS AC pruža tačnu i stabilnu kontrolu radi efikasnijeg rada. Primenjena CANBUS struktura koja nudi pouzdaniji i brži pristup naredbama. Ovaj kamion nudi funkciju regeneracije kočenja i proklizavanja nagiba.

Dizajn sklopive platforme za apsorpciju udara uveliko poboljšava udobnost rukovaoca. (Stajati na) Novi dizajnirani sistem upravljanja plutajućim vešanjem, automatski prilagođen opterećenju, nudi pogonskim točkovima dovoljnu snagu. (Stajati na) Jednostavna i lepa freza dizajnirana da lako upravlja svim funkcijama čak i jednom rukom.

Prikazana funkcija brzine kornjače koja se primenjuje za sporo kretanje i pomaže u slaganju robe u uskim prostorima. Optimizirana dizajnerska struktura koja nudi dobru vidljivost i lak ulaz palete. Kompaktno telo i veliki zaobljeni dizajn pružaju idealan rad u ograničenom prostoru, a šasija dizajnirana klinom u velikoj meri povećava sposobnost prolaska.

Četiri osovine sa dizajnom niskog težišta i šasijom od čelične konstrukcije velike čvrstoće pružaju veću sposobnost zaostalog opterećenja i duži radni vek. Vodootporni utikači i konektori primenjeni da pruže pouzdanu zaštitu električnom sistemu. Usvojeni jedinstveni plutajući sistem vešanja osigurava dobro prijanjanje pogonskih točkova i odličnu stabilnost. Vrhunska hidraulična jedinica snage primenjena za obezbeđivanje niske buke, niskih vibracija, glatko podizanje i sletanje pouzdan rad. Vilice u obliku bušenja pružaju veću čvrstoću i vođicu vrha za efikasniji rad. Profil profila jarbola tipa H za obezbeđivanje stabilnijih i krutijih performansi. Utikač za napajanje pričvršćen je na karoseriju kako bi se izbegla oštećenja prilikom ugradnje baterije.

Sa tri tipa kočenja: otpuštanjem kočnice, kočnicom unazad i kočnicom u slučaju nužde, obezbeđena je sigurnost vožnje. Primenjena funkcija protiv klizanja nagiba osigurava sigurnost operacije. Dugme za slučaj nužde na glavi ručice može efikasno izbeći štetu vozaču. Meki sistem sletanja koji se primenjuje za zaštitu tereta od oštećenja. Brzina okretanja se automatski smanjuje prilikom upravljanja.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja