Serijski upravljač 1,0t

Serijski upravljač 1,0t

Serijski komisioneri za srednji nivo nude najviše performanse branja u skladištu sa visokim regalima. Oba dizajnerska koncepta su optimizovana za svoju odgovarajuću primenu. Kamion je dizajniran da garantuje sigurnost rukovaoca tokom vožnje, dizanja i komisioniranja, sa nosivošću od 1000 kg i visinom komisioniranja modela C2 može da dostigne do 6100 mm (visina podizanja + 1600 mm) u uskim prolazima. Zahvaljujući lakom održavanju, zastoji su smanjeni.

Motor za naizmeničnu struju ima odlične performanse ubrzanja, izvanrednu sposobnost penjanja, malu emisiju toplote, bez četkica je i ne zahteva održavanje.

Brzina podizanja i spuštanja može se regulisati proporcionalno kontroli tačnosti. Bočne ograde sa prekidačem za otkrivanje nalaze se na obe strane, a viličar radi samo kada su sve ograde spuštene. Brzina vožnje i brzina podizanja međusobno su povezani, sa nižom brzinom kretanja kako se visina podizanja povećava, takođe sa manjim ubrzanjem. Sigurnosna papučica mora da se ugasi da bi se omogućile druge radnje, u velikoj meri poboljšala sigurnost. Brzina vožnje automatski će se usporavati u zavojima, garantuje stabilnost i sigurnost.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja