Ostali Fleetguard proizvodi

Setovi za servis filtera

Servisiranje vaše opreme nikada nije bilo lakše zahvaljujući Fleetguard servisnim kompletima za filtre. Filteri su pakirani zajedno za lakši pristup i prepoznavanje, te sadrže potrebne filtere za servisiranje u jednoj prikladnoj kutiji.

Servisni setovi za filtere Fleetguard dostupni su za raznoliku opremu dizelskih motora, u rasponu od dizelskih motora s velikim opterećenjem do 4WD-a. Za mnoge primjene, kupci mogu odabrati kupnju kompleta koji sadrži filtre za zrak, gorivo i mazivo ili mokre filtere koji sadrži filtere za gorivo i mazivo.

Popularni servisni setovi filtera Fleetguard uključuju:

Cummins ISX, potpis, ISM, ISB i još mnogo toga, CAT C15, C13, C12 i drugi, Detroit serije 50 i 60, DD13, DD15, DD16 i više, Nissan Navara i Patrol, Toyota Hilux, Landcruiser i Prado, Holden Colorado, Jackaroo i Rodeo, Isuzu D-Max, Mazda BT50, Mitsubishi Triton & Challenger i Ford Ranger.

Fleetguard setovi za servisiranje

Servisiranje vaše opreme nikada nije bilo lakše zahvaljujući Fleetguard servisnim kompletima za filtere. Filteri su pakirani zajedno za lakši pristup i prepoznavanje, te sadrže potrebne filtere za servisiranje u jednoj prikladnoj kutiji.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja