Sistemi za rashlađivanje

Mnoge probleme s motorom uzrokuju neadekvatno održavanje. Moderni dizelski motori zahtevaju potpuno formuliranu, prethodno pomešanu rashladnu tekućinu na bazi glikola koja sadrži paket aditiva za teške uvete i deioniziranu vodu.

Sredstva za čišćenje rashladnog sistema

Problemi s motorom neizbežno uzrokuju probleme u rashladnom sistemu i obrnuto.

Najvažnija funkcija rashladne tekućine u vašem rashladnom sistemu je prenos topline s vrućih metalnih površina na radijator. Ako metalne površine pretrpe bilo koju vrstu onečišćenja, ta se sposobnost smanjuje, povećavajući opterećenje na ulju i komponentama motora, što u konačnici rezultira prijevremenim kvarovima.

Bez obzira radi li se o hrđi ili drugim vrstama korozije, onečišćenju uljem ili gorivom ili čak od kamenca korištenjem nekvalitetne vode, Cummins Filtration ima sredstva za čišćenje vašeg rashladnog sustava koja ga vratiti u novo stanje.

Naši proizvodi Restore and Restore Plus dizajnirani su za liječenje određenih vrsta onečišćenja i učinkoviti su u pružanju pomoći vašem rashladnom sustavu da radi s najvećom učinkovitošću.

Jednostavan za uporabu i učinkovit, Restore and Restore Plus vratit će vaš sustav hlađenja bez oštećenja metalnih površina, brtvila, crijeva ili plastičnih dijelova.

Sredstvo za čišćenje na alkalnoj bazi, najučinkovitije sredstvo za čišćenje sustava za zagađenje uljem / gorivom na tržištu, učinkovitiji od deterdženta u prahu za distribuciju automobila, sigurno za upotrebu u aluminijskim radijatorima i grijačima, uklanja silikatni gel, ulje, masti i cvatu lemljenje, sigurno uklanja hrđu, koroziju, kamenac i cvjetove lema bez rastavljanja vašeg rashladnog sustava.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja