Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

Cummins standardni dizel generatori za komercijalne mobilne uređaje

Generatori serije Cummins Standard Diesel dizajnirani su za teške komercijalne primene koje ne zahtevaju proizvod u kući. Oni nude izuzetnu vrednost sa karakteristikama koje se podudaraju, uključujući gladak rad, povećanu efikasnost hlađenja i niska harmonijska izobličenja. Svi standardni dizel generatori rade pri maloj brzini tokom dugog veka i mogu se koristiti i u otvorenim i u odeljnim aplikacijama.

Specifikacije:

Sposobnost pokretanja motora visokih performansi za velika opterećenja Digitalno kontrolisan protok pumpe za minimalne varijacije napona i frekvencije. Ispunjava sposobnost punog opterećenja pri ambijentalnim uslovima od 50 ° C Sistem za montiranje u 4 tačke Dizajniran da obezbedi čistu, tihu snagu sa malim vibracijama Kućišta presvučena prahom i nerđajućim čelikom Jednostavna jednostrana uslužna upotreba minimizira zahteve za prostorom pregrade Više ulaza za vazduh za fleksibilnu ugradnju i kompaktne veličine nude nekoliko mogućnosti montaže.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Standardni dizel generator

Generatori serije Cummins Standard Diesel dizajnirani su za teške komercijalne primene koje ne zahtevaju proizvod u kući.

Frenkvencija: 50-60 Hz

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja