Aramid remeni

STARAMID®

Dunlop Staramid je posebno razvijen kao lakša alternativa čeličnom kaišu. Dizajniran je za upotrebu na vrlo dugim transporterima sa središnjim udaljenostima do nekoliko hiljada metara. Izvanredne karakteristike Staramid pojasa uključuju malo izduženje i malu težinu, zajedno sa visoko dinamičnom efikasnošću spajanja. Kaiševi od staramida imaju izuzetnu trajnost i u nekim slučajevima je poznato da rade više od 25 godina.

Trup je zasnovan na principu „ravno osnove“. Prenos snage vrši se uzdužnim aramidnim kablovima. Aramid je napravljen od toplotno otpornih, izuzetno jakih sintetičkih vlakana koja se obično koriste u vazduhoplovstvu i vojnim aplikacijama, uključujući balistički oklop za telo. Sa obe strane kablova od Aramida i najlona nalaze se poprečni najlonski kanapi. Za posebno zahtevne primene moguće je dodati dodatno poprečno ojačanje bez negativnog uticaja na uzdužnu fleksibilnost pojasa.

Pogodno za upotrebu u svim oblastima, uključujući rudarstvo, đubrivo i industriju kamenoloma.

Kaiševi od staramida izrađuju se po narudžbi i mogu se isporučiti u svim Dunlopovim poklopcima. Svi pojasevi Staramid isporučuju se sa oblikovanim ivicama. Vlačne čvrstoće (N / mm): 630, 800, 1000, 1250, 1600 i 2000. Dostupne u širinama od 500 mm do 2200 mm.

Za više informacija posetite: dunlopcb.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja