Terenski viljuškar 2,5-3,5 t

Terenski viljuškar sa pogonom na dva točka od 2,5-3,5 t

Hidraulični prenos vešanja sa dva brzina za vožnju unapred i jednim za hod unazad, pružajući veću brzinu i veću sposobnost procenjivanja; Pogonska osovina je opremljena gumama sa širokim osnovnim i dubokim gazećim slojem, poboljšanim kočnicama, ležajevima, diferencijalom sa funkcijom automatskog zaključavanja, kao i poboljšanim sklopom upravljačke osovine koji pruža krajnju vuču u lošim vremenskim uslovima i grubim radnim površinama.

Novi hidraulični sistem upravljanja dinamičkim senzorom opterećenja doprinosi smanjenju gubitka hidraulike i poboljšanju energetske efikasnosti. Novi efikasni sistem osvetljenja koristi LED osvetljivač i novi tip reflektora za smanjenje potrošnje energije, značajno poboljšanje performansi osvetljenja i produžavanje radnog vremena.

Pri razvoju viljuškara za terene uvek se uzima u obzir udobnost i lagan rad, na primer, primenjeni su poboljšani nivoi vibracija, složeni amortizer motora i potpuno plutajuće sedište i kabina. Udobni takođe doprinose povećanoj produktivnosti i smanjenoj buci.

Poklopac na panelu se može podići samo radi provere kočione tečnosti. Kuka koja se lako otvara omogućava brzi pristup motornom prostoru.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja