Terenski viljuška 5.0t

Teretni viličar za terenski pogon sa pogonom na sva četiri točka 5.0t

Zahvaljujući krugu ulja za upravljanje i krug kočionog ulja nezavisni su jedni od drugih, čime se smanjuje smetnja kočnice na upravljaču, hidraulični sistem kočenja je vrlo siguran. Sa strukturom kočionog ventila plus akumulator je sigurniji i pouzdaniji.

Sa vešanjem i integrisanom zaštitom iznad glave, potpuno plutajućim menjačem, složenim amortizerom motora i sedištem vešanja, vožnja je ugodnija, a vibracije i buka kamiona mogu se smanjiti. Odličnu vidljivost prema gore pruža veliki krovni zaslon, u stvari, vidljivost u celosti je odlična. Održavanje Dvodelni dizajn olakšava podizanje i uklanjanje podne daske za pristup pogonskom sistemu. Poklopac hladnjaka može se lako okretati rukom kako bi se omogućili brzi pregledi ili servisiranje.

Ojačana šasija kamiona sa CAE softverom za simulaciju, optimizovani dizajn izveden je za nagibni cilindar i ugradnju pogonske osovine upravljača. Dvostruki vazdušni filteri i dvostepeni vazdušni filter uzeti su kao standardna konfiguracija kako bi se garantovalo da motor može da radi dugo i pod optimalnim statusom. Diferencijal je specijalno dizajniran za neravne terene i poseduje ručnu blokadu diferencijala koja pruža krajnju vuču u lošim vremenskim uslovima i grubim radnim površinama. Diferencijalna blokada sprečava gubitak snage kada se jedan točak zavrti. Mokra kočnica nudi maksimalan radni vek vašeg kočionog sistema.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja