Terenski viljuškar 

Terenski viljuškar sa pogonom na sva četiri točka sa pogonom na sva četiri točka

Koncept Višenamenski koncept odnosi se na sposobnost viljuškara da radi u mnogim različitim oblastima, sa odličnim performansama bez obzira na teške uslove.

Potpuno plutajući menjač sa hidrauličnim menjačem „tri napred i jedan pozadi“, sa funkcijom prekidača 2VD i 4VD, mogu da obezbede veću brzinu rada i jaču prohodnost; Pogonska osovina je opremljena gumom širokog profila sa dubokim gazećim slojem, mokrom kočnicom, diferencijalnim mehanizmom sa elektronskom bravom, kao i ojačanom pogonskom osovinom upravljača i može se bolje prilagoditi posebnim radnim uslovima.

Dvostruki vazdušni filter, kombinovani radijator dodatnog kapaciteta sa serpentinskim talasom i optimizovanim kanalom za odvođenje toplote poboljšavaju sposobnost odvođenja toplote da bi se održala pouzdanost motora čak i u teškim uslovima rada. Oscilirajuća upravljačka osovina omogućava bilo kojem točku da pređe prepreke održavajući kamion i nivo tereta.

Na primer, udaljenost od zemlje je 270 mm za 3,0 t, nudi veću upravljivost i održava kamion u najgrubim primenama, a opet držimo vrlo nisko težište, koristeći raspodeljenu težinu u viljuškaru, dajući mu odlična stabilnost.

Novi hidraulični sistem upravljanja dinamičkim senzorom opterećenja doprinosi smanjenju gubitka hidraulike i poboljšanju energetske efikasnosti. Sistem prenosa postiže maksimalne performanse motora bez postizanja visokih obrtaja, što omogućava uštedu goriva, smanjenje nivoa buke i produženje veka trajanja motora.

Pri razvoju viljuškara za terene uvek se uzima u obzir udobnost i lak rad, na primer, primenjeni su poboljšani nivoi vibracija, složeni amortizer motora i potpuno plutajuće sedište i kabina. Udobni takođe doprinose povećanoj produktivnosti i smanjenoj buci. Dodatni prostor za noge obezbeđuje značajno smanjenje zamora rukovaoca, neklizajući korak čini ulazak i izlazak lakim i sigurnim. Novi dizajnirani upravljač, novi sistem kočenja i ručice kojima se lako upravlja pružaju potpuno rukovanje.

Svaki model koristi posebno razvijeni motor za optimalan odnos snaga i vrhunske ekološke performanse, kamion je u skladu sa EU Ⅲ i EAP Ⅲ regulativom o kontroli. Jednostavno održavanje Kuka koja se lako otvara omogućava brzi pristup motornom prostoru. Dvodelni dizajn olakšava podizanje i uklanjanje podne daske za pristup pogonskom sistemu. Pričvršćivači poklopca hladnjaka mogu se lako okretati rukom kako bi se omogućili brzi pregledi ili servisiranje.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja