Teški viljuškar 28-32t

Viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem od 28-32t 

Cummins KSC8.3 punjeni motor ged Emisije su u skladu sa EPA 3 i EU EP zahtevima; Visoke performanse, mala potrošnja energije, mala brzina sa velikim obrtnim momentom, velike rezerve snage.

Sistem prenosa ZF mikro kontroler sa trostepenim prebacivanjem snage osigurava visoku pouzdanost. Korišćenje najnaprednijeg TCU mikroelektronskog upravljačkog proporcionalnog kontrolnog ventila za prenos kako bi se postigla nesmetana izlazna snaga i automatski prenos. Nemačka Kessler pogonska osovina za težak teret je potpuno zatvoreni sistem bez potrebe za održavanjem.

Hidraulični ventil međunarodne poznate marke, glavna hidraulična pumpa, ručica vodiča. Hidraulični sistem osetljiv na opterećenje, smanjuje kontinuirano opterećenje motora; Daljinsko hidraulično upravljanje i električno upravljanje su jednostavni i prikladni. Višestruka hidraulična mesta za ispitivanje pojednostavljuju rad na održavanju.

Prošireni dupleks jarbol, ojačani okvir, široki vid; Dvostruki ventili ograničavaju brzinu, bolju sigurnost. Bočni pomak je standardna konfiguracija.

Poclain hidraulična motorna kočnica, mokro radno kočenje sa više diskova i aktiviranje opruge, sistem parkirne kočnice čeljusti sa prisilnim hlađenjem uljem, siguran je i pouzdan

Pojedinačno poprečno raspoređeni cilindar upravljačke osovine ima dvostruku funkciju, potpuno hidraulični servo upravljač, upravljanje ima prioritet, sa funkcijom osetljivosti opterećenja, za lak rad.

Integrisana nagibna kabina sa potpunim vešanjem koja može zaštititi većinu vibracija i buke. Kabina koja je konfigurisala širok vid, sedište ogibljenja, električnu kontrolu i hidrauličku džojstik kontrolu, jednostavna je i laka za upravljanje i održavanje. Pruža veliki prostor za noge vozača.

Primeniti najnovije međunarodne, nacionalne i industrijske standarde. Sistem za otkrivanje pomoću sedišta i za poboljšanje normi bezbednosti u vožnji. Korišćenje naprednog CAN-BUS sistema, visoke pouzdanosti, dobrog ometanja; Kontroler prikuplja informacije o motoru, menjaču, svim vrstama senzora, prekidačima pritiska i kvaru.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja