Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

Cummins tihi dizel generatori za komercijalne mobilne uređaje

Modeli serije Quiet Diesel su teški izbor kada su potrebni niska buka i niske vibracije. Njihov revolucionarni dizajn čini ove generatore do 15 dB (A) tišim od ostalih generatora na dizel i tišim od većine benzinskih agregata. Jedinice su potpuno zatvorene, uključujući sisteme za hlađenje, prigušivač i usis. Za manje kritične primene buke, birajte iz Cummins Standard serije dizel.

Sposobnost pokretanja motora visokih performansi za velika opterećenja Digitalno kontrolisan protok pumpe za minimalne varijacije napona i frekvencije. Ispunjava sposobnost punog opterećenja pri ambijentalnim uslovima od 50 ° C Sistem za montiranje u 4 tačke Dizajniran da obezbedi čistu, tihu snagu sa malim vibracijama Kućišta presvučena prahom i nerđajućim čelikom Jednostavna jednostrana uslužna upotreba minimizira zahteve za prostorom pregrade Više ulaza za vazduh za fleksibilnu ugradnju i kompaktne veličine nude nekoliko mogućnosti montaže.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Tihi dizel generator

Njihov revolucionarni dizajn čini ove generatore do 15 dB (A) tišim od ostalih generatora na dizel i tišim od većine benzinskih agregata.

Težina: 348 kg

Frenkvencija: 60 Hz

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja