Izopren poliuretan (PUR) proizvodi

Nudimo širok spektar poliuretanskih proizvoda koji uključuju naš dokazani industrijski standard – WS 85 Modularni sistem, Kombideck modularni sistem i naš asortiman ISEPREN zategnutih panela i ISE-flex zaslona.

Valjci transportnih traka i PUR prstenovi

Proizvodi od poliuretana koje je Isenmann dokazao u tehnologiji probira i habanja su sada primenjena i na transportnu tehnologiju.

Brojni popularni modeli prstena za podršku u kombinaciji s optimaliziranim tijelima valjaka s dugim vijekom trajanja

Konfiguracije prstena za podršku razvijene su kako bi se smanjila proizvodnja, održavanje i troškovi čišćenja za naše kupce.

Donji prikazani valjci imaju valjkasti omotač debljine 2,9 mm i ojačane ležajeve. Vanjske kapice za zaštitu od prskanja, uključujući ugrađene prstenove od filca, ugrađeni su kao dodatak za produženi radni vijek.

Pored toga, konfiguracija prstena potpore je optimizirana kako bi se spriječilo uništavanje ljuske valjka uslijed rezanja remena. Konfiguracija prstena potpore je posebno važna jer je to jedan od najčešćih kriterija kvara za uništavanje donjeg remenskog valjka.

Pored kompletnih donjih sklopova valjkastog remena opremljenih nosećim prstenima i potpornim diskovima Isenmann takođe nudi pojedinačne prstenove za potporu i potporne diskove za samostalno sklapanje u skladu s tim s detaljima na poleđini.

Za dodatne informacije posetite: tamaisenmann.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja