Serijski viljuškar 1,0-3,5t

Viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem od 1,0-3,5t (XF serija)

Nova KSF serija, Hangcha, objedinila je iskustvo preko 30 godina izgradnje viljuškara i najnovije tehnologije viljuškara.

Dinamički hidraulički sistem upravljanja sa senzorom opterećenja, efikasan sistem osvetljenja, manja potrošnja goriva, kombinuju se kako bi obezbedili povećanu produktivnost i smanjene operativne troškove.

 Linija moćnih i čistih motora i ekološki prihvatljivih materijala pomažu u smanjenju izlaza neželjenih supstanci tokom životnog veka kamiona, istovremeno stvarajući čistije radno okruženje. Svi primenjeni dizel motori u skladu su sa emisijom izduvnih gasova EU faze III.

U razvoju nove KSF serije uzimaju se u obzir udobnost i lako upravljanje, na primer, radi poboljšanja amortizera, usvojeni su složeni amortizeri motora i potpuno plutajući pogonski sklop. Udoban rad takođe doprinosi povećanju produktivnosti.

Fokusirajući se na povećanje pouzdanosti, smanjenje zastoja, KSF serija je u stanju da učini veću produktivnost za kupca.

Pažljiv dizajn olakšava pregled i servisiranje. Jednostavno održavanje smanjuje zastoje i pomaže u smanjenju troškova. Dvodelni dizajn olakšava podizanje i uklanjanje podne daske za pristup pogonskom sistemu.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja