Serijski viljuškar 14-18 t

Viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem 14-18t (X serija)

Serija X sa velikim opterećenjem produženje je nove serije viljuškara sa protivtežom sa unutrašnjim sagorevanjem, koju je Hangcha razvio nezavisno, usvojivši svetske napredne tehnologije zasnovane na originalnim proizvodima. Sveobuhvatnom nadogradnjom izgleda kalupa, uštede energije, zaštite životne sredine, udobnosti, sigurnosti i pouzdanosti, postaće viljuškar svetske klase koji može zadovoljiti vaše sveukupne zahteve.

Performanse su poboljšane. Brzina putovanja i brzina podizanja poboljšani su za 10% -20%. Karoserija kamiona je smanjena, a fleksibilnost ojačana. Zahvaljujući tehnologiji CAE (Computer Aided Engineering), strukturne komponente su uravnoteženije.

Sa potpuno okačenom kabinom i potpunim pogledom u novom stilu. Profil kamiona je optimizovan; Vizija je izvrsnija. Formirani su unutrašnji ukrasni elementi, osećaj je ugodniji; Oblikovani integralni okvir od čelične cevi pruža visoku čvrstoću i bolje zaptivanje.

Povećana digitalizacija, dodatni centralni kontroler, struktura CAN sabirnice, ugrađena višestruka dijagnostika, funkcije upravljanja i alarm kvara pogodni su za dijagnozu.

Integrisani sistem vrha prsta, kontrola pilota, pametna i tačna; Optimizacija krivine hidraulične kočnice, glatka i laka kontrola.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja