Serijski viljuškar 8-10 t

Viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem od 8-10t (XF serija)

Najnovije tehnologije viljuškara zaposlene su u ovom novom viljuškaru sa protivtežom sa unutrašnjim sagorevanjem KSF serije 8-10T, što je dostignuće Hangcha nakon više od 30 godina iskustva u proizvodnji viljuškara. Opcionalni elektrohidraulični proporcionalni sistem upravljanja, aluminijumski hladnjak s pozlaćenim rebrima, volan malog prečnika sa podešavanjem nagiba i novi dizajnerski jarbol koriste se za postizanje udobnog i ergonomskog rada.

Apsorpcija udara, amortizorska podloga i sedište vešanja primenjuju se kako bi se smanjile vibracije. Svi dizel motori koje koristi ova mašina su u skladu sa EU regulativom o emisiji izduvnih gasova Faza-III. Ekološki prihvatljivi materijali koriste se u azbestnoj kočnoj papučici i novom zaptivnom zaptivaču. Optimizovani prigušivač ispušnih plinova i tehnologija zaštite od buke koriste se za smanjenje nivoa buke na 3dB.

Dinamičko hidraulično upravljanje sa senzorom opterećenja, novi sistem osvetljenja sa efikasnošću i novi tip reflektora usvojeni su u ovaj viljuškar sa protivtežom sa unutrašnjim sagorevanjem od 8-10T kako bi se smanjili hidraulički gubici i potrošnja energije, produžio vek trajanja kamiona i povećala brzina podizanja . Štaviše, optimizacijom dizajna menjača, pogonski sklop pruža veću efikasnost i veću brzinu vožnje.

Šasija visoke čvrstoće, jarbol i prednja / zadnja osovina primenjeni su na ovom viljuškaru sa protivtežom sa unutrašnjim sagorevanjem KSF serije 8-10T. Svi kontroleri, releji i osigurači ugrađeni su u kutiju kontrolera u kojoj nema vode i prašine. A glavne elektronske komponente su vodootporne. Kutija za baterije i adijabatska ploča ugrađeni su između baterije i rezervoara za gorivo kako bi produžili radni vek baterije. Akumulator energije primenjuje se u kočionom sistemu vozila.

Sistem senzora sedišta kombinuje funkcije podizanja / naginjanja i zaključavanja putovanja. Uređaj za prigušivanje i uređaj za zaključavanje prigušivača haube motora su usvojeni kako bi se osigurala sigurnost. Pristup kočionom bubnju i vazdušnom filtru je lak, a samim tim i jednostavna zamena. Štaviše, lako se može pristupiti i proveriti merna šipka za nivo ulja u motoru, hidraulični filter, separator vode. Dok se otvara zadnji poklopac, prednji poklopac hladnjaka se automatski otvara.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja