Viljuškar za dohvat

Viljuškar za dohvat

Inovativna, pouzdana litijum-gvožđe-fosfatna snaga savršena je zamena za olovno-kisele baterije, odlikuje se brzim punjenjem i mogućnost punjenja obezbeđuje kontinuiranu dostupnost vozila.Serijski mini-viljuškar sa primenom velikog kružnog luka, parni vodovi i kompaktni dizajn čine kamion lepim.

Dizajn niskog težišta i 4-pivot opremljen bočnim sistemom potpore za siguran i pouzdan rad.Vučni sistem je smešten u desni zadnji deo šasije, zahvaljujući okretanju pogonskog točka udesno i ulevo za 90 stepeni, kamion može fleksibilno da putuje u uskom prostoru.

Ergonomski dizajnirana džojstik, može lako da kontroliše putovanje kamiona napred ili nazad. Pogon može odabrati dva načina rada, stojeći ili sedi. Električni servo upravljač (EPS) je standardna specifikacija koja pruža fleksibilan rad. Niska buka, bez emisije izduvnih gasova, niska potrošnja energije, svi su ekološki prihvatljivi.

Potpuno otvorena hauba, lak pristup svim komponentama, jednostavan je za servisiranje. Kutija za baterije se lako može izvući kada jarbol posegne napred, lako ga je održavati.

Svi ključni delovi poput vodootpornih konektora, elektromagnetne kočnice i prekidača u slučaju nužde usvajaju poznatu marku, u velikoj meri poboljšavaju pouzdanost električnog sistema. Postoji zaštita od preopterećenja za elektroniku i hidraulični sistem. Kamionom se ne može upravljati ukoliko vozač ne pritisne papučicu (Pedala prisutnosti rukovaoca) koja je opremljena prekidačem, funkcija u velikoj meri poboljšava sigurnost i pouzdanost.

Visokofrekventni MOSFET kontroler pruža tačnu kontrolu putovanja, podizanja uz bolje podesive performanse, motor i baterija se bolje podudaraju. Tri kočenja se primenjuju sa regenerativnim kočenjem, kočenjem unazad, parkirnom kočnicom i automatskom kontrolom brzine na nagibu. Štedi energiju i efikasnije je. Integrisani indikator baterije meter brojač sati i instrument za samodijagnostiku.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja