Bušilice za bunare

Dizajnirani da budu žilavi, izdržljivi i vrlo pouzdani, Dandovi uređaji za bušenje vode pružaju sigurnu, čistu vodu u nekim od najtežih svjetskih sredina, gdje se inferiorni uređaji jednostavno neće nositi. 

Watertec 24

Sa kapacitetom povlačenja od 24.000 kgf, postrojenje za bušenje vode Vatertec 24 visokih performansi sposobno je da buši do velikih dubina dok je postavljeno na kamion 6 k 6.Mašina je napravljena da bude robusna, pouzdana i sposobna da neprekidno radi u nekim od najtežih svetskih okruženja. Kompresor 900cfm / 350psi je standardno ugrađen na brod i pruža vazduh za bušenje DTH čekića i razvoj bušotine.

Favorizovane od strane vlade, nevladinih organizacija, dobrotvornih organizacija i izvođača radova gde su potrebne veće dubine u sušnim područjima ili za bušotine većeg prečnika potrebne za navodnjavanje ili snabdevanje vodom većih razmera gde su prisutni visokoproduktivni vodonosni slojevi.

Karakteristike uključuju:

Kapacitet povlačenja od 24.000kgf, sposoban za rotaciono bušenje u blatu, vazduh i obrnuto bušenje, različite mogućnosti ugradnje, uključujući kamion 6 × 6 ili 8 × 8, poluprikolicu ili vozilo / konstrukciju za podršku kupca, okretna glava visokog obrtnog momenta sa hidrauličnim bočnim pomicanjem i nagibom glave, okretni vazduh / voda visokog pritiska, glavno vitlo za alate i kućište, pomoćno vitlo za rukovanje alatom, izbor vazdušnih kompresora na brodu, izbor pumpi za blato na brodu, može se isporučiti sa kompletnim paketom alata, obuka na licu mesta koju nude inženjeri bušenja Dando.

Za više informacija posetite: dando.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja