Bušilice za bunare

Dizajnirani da budu žilavi, izdržljivi i vrlo pouzdani, Dandovi uređaji za bušenje vode pružaju sigurnu, čistu vodu u nekim od najtežih svjetskih sredina, gdje se inferiorni uređaji jednostavno neće nositi. 

Watertec 12,8

Oprema za bušenje Vatertec 12.8 pruža vodu zajednicama širom sveta u nekim od najtežih zamislivih uslova. Prepoznata po svojoj snazi i pouzdanosti, bušaće postrojenje Vatertec 12.8 ima kapacitet povlačenja od 12.800 kgf na snažnoj strukturi jarbola sa čeličnim delom sa niskim održavanjem.

Sposoban za rotaciju blatom, DTH čekićem i poplavljenom rikverc cirkulacijom, a sa opcijom ugrađenog kompresora koji uklanja potrebu za dodatnom pratećom opremom i pomoćnim vozilima, ovo je potpuno funkcionalna oprema za bušenje bunara sa srednjom dubinom. Standardni jarbol omogućava utovar i okidanje 6m bušaćih šipki.

Karakteristike uključuju:

Kapacitet povlačenja od 12.800 kgf, sposoban za rotaciono bušenje u blatu, vazduh i obrnuto bušenje, opcije montiranja uključuju kamion 6 × 6 ili 8 × 8, poluprikolicu ili vozilo / konstrukciju za podršku kupca, okretna glava visokog obrtnog momenta sa hidrauličnim bočnim pomicanjem i nagibom glave, okretni vazduh / voda visokog pritiska, glavno vitlo za alate i kućište, pomoćno vitlo za rukovanje alatom, izbor vazdušnih kompresora na brodu, izbor pumpi za blato na brodu, može se isporučiti sa kompletnim paketom alata.

Za više informacija posetite: dando.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja