Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vek trajanja motora.

X15 serija efikasnosti (2020)

Efikasnost je više od štednje goriva. Serija efikasnosti X15 ima najbolju ekonomičnost goriva od bilo kog motora u svojoj klasi, bez ijednog. Ali efikasnost je veća od milja po galonu. Ima najbolje vreme rada u industriji, sa najdužim intervalima održavanja, tako da možete svake godine ostvariti više milja prihoda. Ima bežičnu vezu, tako da ne morate da odvojite vreme da posetite prodavca radi ažuriranja kalibracije. Dijagnostika u stvarnom vremenu ubrzava tačnost i brzinu usluge. Ima najveću, najsposobniju mrežu delova i usluga u industriji, tako da možete dobiti brzu pomoć bez obzira gde vas tovari odvezu.

Pregled: X15 efikasno koristi vaš novac, uz najbolju vrednost preprodaje bilo kog motora u industriji. Sve se to zbraja sa ukupnim troškovima vlasništva koji vašu flotu čine miljama ispred konkurencije. Donji broj obrtaja u minuti. Veća ušteda. Serija efikasnosti 2020 Ks15 koristi prednosti usavršavanja u svom velikom otvoru i integraciji sa menjačima kako bi postigla bolju ekonomičnost potrošnje goriva sa smanjenim emisijama stakleničkih gasova (GHG). Povećana brzina smanjenja brzine znači da vaši vozači postižu sve performanse na koje su navikli pri nižim obrtajima. Ovo ne samo da smanjuje potrošnju goriva i emisije štetnih gasova, već i motori koji rade na stalno nižim brzinama traju duže uz manje habanja.

Najbolje postaje još bolje. Ocene X15 za 2020. godinu nude nadograđenu aerodinamiku turbopunjača i EGR hladnjak visokih performansi za ukupna poboljšanja upravljanja vazduhom radi veće efikasnosti u sistemu. A, sa promenama poput smanjene brzine pumpe za vodu, dolazi do ukupnog smanjenja parazitskih gubitaka u celom sistemu.

Za više informacija posjetite: cummins.com

X15 serija efikasnosti (2020)

X15 efikasno koristi vaš novac, uz najbolju vrednost preprodaje bilo kog motora u industriji. Sve se to zbraja sa ukupnim troškovima vlasništva koji vašu flotu čine miljama ispred konkurencije. Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 298 – 373 kW

Obrtna sila: 1966 – 2508 N/m

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja