Recent Articles

Posted 11/04/20181 comment | Uncategorized

Reparacija mašine za prosejavanje i postavljanje sejnih poliuretanskih mreža tipa ISEPREN, proizvod ISENMANN-a.

Reparacija mašine za prosejavanje i postavljanje sejnih poliuretanskih mreža tipa ISEPREN, proizvod ISENMANN-a.

Nakon višemesečnih pregovora, i nesebične tehničke podrške od strane predstavnika ISENMANN-a, uspešno je izvršeno otklanjanje pojedinih nedostataka na samoj prosejnoj mašini , kao i kvalitetna ugradnja ISEPREN poliuretanskih prosejnih mreža.

 

Utisci korisnika , BRAĆA CVETKOVIĆ iz Toponice kraj Leskovca
Boban Cvetković :
„Viđao sam ovakva sita u inostranstvu , ali sam se dugo vremena dvoumio i razmišljao kako će se ponašati u našim uslovima eksploatacije .Nisam verovao da neka „plastika“ može da zameni metalne mreže.
Vezani smo poslovno za neka preduzeća iz Hrvatske koji su me uveravali da je poliuretan mnogo izdržljiviji i dugotrajniji od metalnih mreža. Odavno sam čuo za ISENMANN proizvođača, ali na žalost, dok se REMEX nije pojavio na mojim vratima, nisam mogao nikako da dođem do njihovih predstavnika u Srbiji“

Bojan Cvetković:
„Najviše me je plašio podatak o manjoj svetloj površini kod poliuretanskih prosejnih mreža u odnosu na metalne prosejne mreže. I pored više poseta g-dina Knapića iz ISENMANN-a , i njegovih objašnjenja , mom bratu i meni nije bilo lako da donesemo odluku. Prevaglo je i pozitivno mišljenje naših saradnika iz Hrvatske, koji imaju samo reči hvale za ISENMANN i njihovo osoblje.
U Hrvatskoj su pokušavali da ugrađuju i poliuretan drugih proizvođača , ali su svi uvideli da ISENMANN opravdava uloženo kroz dug i siguran vek eksploatacije.
U ime mog brata i moje lično , zahvaljujem se vama iz REMEX-a i g-dinu Knapiću iz ISENMANN-a , na angažovanju i poboljšanju karakteristika naše mašine za prosejavanje.
Nakon 10-ak dana , koliko rade ove prosejne mreže, mogu da tvrim da je količina prosejanog materijala identična (ako ne i malo veća) u odnosu na raniji period, s tim da sam primetio da nema začepljenih otvora.

Pripremne radnje za postavljanje ISENMANN poliuretanskih sita

1

Pripremne radnje za postavljanje ISENMANN poliuretanskih sita

2

Izgled prethodno postavljenih prskalica

3

Izgled ispirajućih linija sa uklonjenim prskalicama

4

Postavljanje ISENMANN prskalica

5

Transport ISENMANN poliuretanskih sita

6

Sve se obavlja uz nadzor predstavnika ISENMANN-a

7

Postavljene prskalice I deo donje etaže

8

Postavljena donja etaža uz budno oko predstavnika ISENMANN-a

9

Donja etaža , za krajnji produkt 0-4mm

10

Postavljena srednja etaža , za krajnji produkt 0-8mm

11

Postavljena gornja etaža, za krajnji produkt 0-16mm

12

Tags: Ознаке: , ,

1 thought on “Reparacija mašine za prosejavanje i postavljanje sejnih poliuretanskih mreža tipa ISEPREN, proizvod ISENMANN-a.”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.