Recent Articles

servis teških mašina u Srbiji

Posted 04/12/20185 comments | Uncategorized

Servis teških mašina u Srbiji

Servis teških mašina u Srbiji je usluga koja je skoro svakom preduzeću potrebna.

Zašto servis teških mašina?

Teške mašine su neophodne i korisne za obavljanje raznih vrsta poslova. Neki od tih su izgradnja, rudarstvo, iskopavanje i mnoge druge oblasti. Da bi se posao nesmetano obavljao nužno je da mašine budu tehnički ispravne, proverene i funkcionalne. Upravo zbog toga je servis teških mašina nužnost u uspešnom obavljanju ovakvih i sličnih radova.

Servis teških mašina zbog potreba u izgradnji

U Remexu nudimo mogućnost redovnog servisa teških mašina. Bitno je da se servis obavlja blagovremeno jer su teške mašine velika pomoć u izgradnji i nikada se ne zna kada će nam zatrebati.

Izgradnja zahteva korišćenje teških mašina. Utovarivači i bageri nalaze svoju primenu u pomeranju velikih komada stena ili zemlje, građevinskog materijala i transportovanju do deponije.

Servis teških mašina zbog potreba u poljoprivredi

U poljoprivredi teške mašine nalaze svoju primenu. Za obavljanje poljoprivrednih radova nužne su mašine poput traktora, sejalica, bušilica, vozila i buldožera. Da bi se radovi nesmetano obavljali tokom sezonskih perioda i da ne bi bilo zastoja u radu, neophodno je da servis teških mašina bude korektno odrađen. Velike prednosti naših mašina su to što smanjuju utrošak energije, povećaju produktivnost tokom rada, lake su za održavanje kao i prilagodljive za razne namene.

servis teških mašina u Srbiji 1

Servis teških mašina zbog potreba u šumarstvu

U šumarstvu su teške mašine takođe našle svoju primenu. Posebno su značajni utovarivači, a posao u šumarstvu bi takođe bio nemoguć bez opreme za vuču, sečenje i proklizavanje. Teške mašine su dosta olakšale rad u ovoj oblasti.

Servis teških mašina i moguća oštećenja

Koliko god imali kvalitetne mašine od proverenih proizvođača, neodgovarajuće održavanje garantovano dovodi do raznih propusta i kvarova. A svi znamo da su mašine skupe i da je potrebno odvojiti više novca za njihovu kupovinu.

Razne vremenske nepogode mogu oštetiti vaše mašine, pa je preporučljivo da ih držite u nekom obezbeđenom prostoru. Da bi vam vaše mašine duže trajale, preporučuje se da ih čistite posle obavljenog posla, naročito je bitno očistiti radne delove mašine tokom zime kako se nečistoća ne bi taložila na njima. Treba redovno podmazivati unutrašnje delove da bismo očuvali naše mašine. Redovni servis i podmazivanje pomaže i umanjuje habanje i prevremeno propadanje teških mašina.

Neophodno je obezbediti ispravnost mašina, jer su to mašine s kojima se rade ozbiljni i isplanirani poslovi koji ne trpe greške. Samim tim treba se češće proveravati njihovo stanje. One moraju biti zagarantovano bezbedne i sigurne, kako za same radnike koji njima upravljaju tako i za okolinu.

Servis teških mašina kod nas

U našem timu rade serviseri koji imaju višegodišnje iskustvo, koji su spremni da se uhvate u koštac sa svakim izazovom. Brzi i efikasni, obezbediće vam maksimalnu uštedu vremena. Servis je jako bitna stavka koja dosta produžava radni vek vaših mašina. Ukoliko ne održavate vaše mašine na pravilan način, njihove performanse neće biti vrhunske. Kod nas u Remexu možete biti sigurni da će servis teških mašina biti odrađen po svim propisima i visokim standardima.

Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije, pogledajte našu ponudu na našem sajtu ili nas kontaktirajte putem telefona.

Tags: Ознаке: , , , , ,

5 thoughts on “Servis teških mašina u Srbiji”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.