Servis radnih i teških mašina

Naša radionica je urađena po tehničkim standardima i raspolaže modernom opremom za najzahtevnije remonte motora. 

Servis teških mašina

Još jedna prednost kompanije Remex jeste što vršimo servis radnih mašina. Posjedujemo vrhunski obučen mobilni tim, kojima je glavni cilj da ispune želje i najzahtjevnijih korisnika.

 Opis servisa:

  • Iskusan i obučen tim
  • 6 servisera 
  • 3 vozila na raspolaganju
  • Servis dostupan 24/7

Redovnim servisiranjem do dugoročnih mašina

Naši serviseri su vrhunski profesionalci koji obavljaju redovno održavanje na buldožerima, utovarivačima i ostalim teškim radnim mašinama, koji mogu obuhvatiti čišćenje i podmazivanje mašina kao i komplikovanije servise i zamenu delova. Kada neka teška mašina ne radi, što je za biznis najgora opcija, serviseri izlaze na teren i vrše dijagnostičke testove kako bi identifikovali izvor problema i napravili strategiju najboljeg rešenja i tek tada kada smo sigurni šta je u pitanju pristupamo popravci ili zameni delova.

Servisiranje mašina obavljamo za pojedince, mala i velika građevinska preduzeća koja se bave niskogradnjom, rudarske kompanije, putarska preduzeća ili državne firme.

Naši obučeni serviseri u dogovoru sa Vama mogu mogu vršiti periodične kontrolne preglede i održavanje buldožera, utovarivača i ostalih radnih mašina. Preventivni pregledi uključuju korišćenje dijagnostičkih kompjutera za identifikaciju neispravnih komponenti, pregled tečnosti u vozilu kao i čišćenje i podmazivanje mašina. Preventivno održavanje će osigurati da oprema ispunjava sigurnosne standarde kao i da produžite radni vek.

Po završetku bilo kakvog održavanja ili servisa, naši serviseri evidentiraju posao koji su uradili, tako da imaju kontinuirani dnevnik informacija o stanju mašine.

 

9

I stepen usluge

Dokumentovanje, servisiranje i potpun uvid u stvarno stanje mašine, motora i sastavnih delova, sistemsko utvrđivanje kvarova i pronalaženje adekvatnih načina za uklanjanje istih.

9

II stepen usluge

Održavanje i servisiranje mašina u garantnom i postgarantnom roku.
Dijagnostika, odnosno kompjutersko ispitivanje i utvrđivanje ispravnosti funkcija tehničkog sistema na mašinama

9

III stepen usluge

Podmazivanje, kontrola i provera ispravnosti sastavnih komponenti na mašinama

9

IV stepen usluge

Redovni i vanredni servisi