Recent Articles

teške građevinske mašine u Remex-u

Posted 05/02/20195 comments | Uncategorized

Teške građevinske mašine u Remex-u

Jasno je da građevinarstvo danas nikako ne bi postojalo bez građevinskih mašina. Mašine su skoro potpuno zamenile ljudski rad a da ne govorimo o tome koliko su ubrzale izgradnju i poboljšale kvalitet gradnje. Sve su to razlozi zbog kojih teške građevinske mašine u Remex-u zauzimaju posebno mesto.

Za šta su potrebne teške građevinske mašine u Remex-u?

Teške građevinske mašine u Remex-u neophodne su zbog brojnih razloga.

Pre svega, jedan su od najvažnijih faktora kada je u pitanju realizacija investicionih projekata.

Bez teških građevinskih mašina, građevinarstvo ne bi beležilo stalni napredak jer on zavisi od brzog razvoja i usavršavanja radnih karakteristika mašina, poput brzine kretanja, veličine radnih organa i manevarskih sposobnosti.

Teške građevinske mašine spadaju u neophodnu radnu opremu koju svaka građevinska firma treba da poseduje. Bez obzira na vrstu mašine, obično svaka ima motor, prenosni mehanizan, radni organ, šasiju, sistem za upravljanje i uređaj za kretanje.

Činjenica je da teške građevinske mašine zahtevaju ulaganja. Ipak, budite sigurni da će vam se to višestruko isplatiti i doneti vam uspeh na poslovnom planu.

Teške građevinske mašine u Remex-u za zemljane radove

Kada je reč o mašinama za zemljane radove, one nalaze primenu u iskopu, utovaru, istovaru, transportu, ravnanju, nabijanju i razastiranju zemlje ili rasutog materijala. Tipične građevinske mašine za zemljane radove su buldožer, utovarivač, bager i grejder.

  • Buldožer spada u najpotrebnije mašine i ima ključnu ulogu u obavljanju brojnih radova i operacija. Buldožeri se koriste za pokretanje i sklanjanje otpada, zemlje i drugih materijala sa velike zemljane površine. Takođe, koriste se za ravnanje puta ispred bagera da bi se stvorila maksimalno ravna površina.
  • Utovarivač predstavlja radnu mašinu sa cikličnim dejstvom a korisna je pri utovaru zemljanog materijala i iskopu zemlje. Utovarivači su jako primenljive mašine kada su u pitanju zemljani radovi a pritom i veoma mobilne pa odlično funkcionišu čak i kad su u pitanju mali i ograničeni prostori.
  • Bager je radna mašina koja se najčešće koristi za iskop i utovar materijala, a značajna je i za prenos i podizanje tereta, izradu nasipa, grubo ravnanje i planiranje terena. Bageri su veoma primenljive radne mašine a pokreću se pomoću točkova ili gusenice.
  • Grejder spada u jako brzu i pokretljivu mašinu koja pomaže u razastiranju, planiranju i oblikovanju rastresitih materijala.Osim toga, grejderi se koriste za izradu kanala i kosina, profilisanje, skidanje humusa i čišćenje snega pa se smatraju univerzalnim građevinskim mašinama.teške građevinske mašine u Remex-u 1

Mere zaštite pri radu sa teškim građevinskim mašinama

Kao i kod svakog drugog posla, i pri izvođenju građevinskih radova postoji izvestan rizik.

Radnici obavezno treba da nose zaštitnu opremu – šlem na glavi, odgovarajuće radno odelo, obuću, zaštitne rukavice i zaštitne naočare.

Podrazumeva se da radnici treba da budu obučeni da rukuju građevinskim mašinama. Treba zapošljavati samo stručne ljude koji neće ugroziti druge a ni sebe.

Teške građevinske mašine u Remex-u najbolji su izbor za vas

Remex vam nudi kvalitetne i pouzdane teške građevinske mašine a naša preporuka su bageri, buldožeri, grejderi i utovarivači jer su one nezamenljive mašine u svakom poslu vezanom za građevinsku delatnost.

Ovo su dobre investicije koje će vam se veoma isplatiti. Osim toga, nudimo i servis radnih mašina koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Ukoliko izaberete nas, jasno je da nećete pogrešiti.

 

 

Tags: Ознаке: , , , , ,

5 thoughts on “Teške građevinske mašine u Remex-u”

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.