Recent Articles

uštedite vreme i novac

Posted 16/08/2019No comments | Uncategorized

Uštedite novac i vreme i povećajte produktivnost

Postoji li način da uštedite novac i vreme, a da istovremeno povećate svoju produktivnost? Odgovor je: da, postoji, a naći ćete da ga u Remex-u, jer uvek znamo pravi put do unapređenja vašeg poslovanja.

Odgovor leži u kupovini vrhunskih radnih mašina, koje vas nijednog trenutka neće razočarati. Zašto je to tako? Zato što radna oprema proverenih proizvođača postiže neverovatne rezultate, čak i u veoma zahtevnim uslovima.

Kako da uštedite novac i vreme i povećate produktivnost?

Mnoge građevinske firme se pitaju kako da uštede novac i vreme, i da realizuju njima bitne projekte u kratkom vremenskom roku. Produktivnost, tačnije nedostatak produktivnosti, najvažniji je problem s kojim se ljudi suočavaju jer nekada nije najjasnije kako ovo postići. Hajde da pogledamo zbog čega je to tako.

Dosta građevinskih projekata ne ostaje u okviru svojih planiranih budžeta, a još manje njih se završava prema rasporedu. Iz tog razloga, stalno se traže nova rešenja za poboljšanje efikasnosti u građevinskoj industriji  To je definitivno problem koji dovodi do velikih gubitaka, i to svake godine. Šta to zapravo znači?

Pre svega, dolazi do gubljenja vremena, kašnjenja i probijanja predviđenih rokova. Nekad se to dešava zbog čekanja na odgovor menadžmenta na postavljena pitanja i zahteve, ili na traženje informacija o projektu, ispravljanje grešaka ili ponavljanje radova. Ovo povratno dovodi do zamaranja radne snage, ali i do povećanih troškova.

Nabavka najboljih radnih mašina vam može pomoći da prevaziđete većinu potencijalnih problema. Kupovina prave radne opreme je način da se suočite sa izazovima na koje nailazite u poslu, i da ih uspešno prevaziđete. Jedino kvalitetne radne mašine će smanjiti rizik od nepredviđenih okolnosti, koje mogu rezultovati katastrofalnim kvarovima.

Uštedite vreme i novac – Važnost održavanja radne opreme

Naravno, da bi vaša radna oprema uvek imala vrhunske performanse, trebalo bi uložiti određena sredstva u održavanje mašina. Na ovaj način se održava visok nivo produktivnosti, i smanjuje rizik od prevremenog habanja. Zapamtite, dobar program održavanja i redovan servis može povećati profit za više od 10%.

Postoji još jedan način da povećate svoju produktivnost i uštedite vreme i novac, a odnosi se na poboljšanje sigurnosti i bezbednosti. Nažalost, građevinska industrija ima jednu od najviših stopa nesreća radnika. Povrede negativno utiču na produktivnost građevine jer će verovatno dovesti do pada morala radnika, i sporijeg tempa

Zapamtite, samo obuka za operatere vas može sačuvati od nezgoda. Sem toga, obučeni i kvalifikovani operateri koji su upoznati sa radnim mašinama znaju koji je najbolji način da postignu najbolje moguće rezultate, što će dovesti do povećanja radnog učinka.

Kvalitet radova uveliko zavisi od radne opreme koju imate na raspolaganju, Jedino vrhunske radne mašine dovode do povećanja produktivnosti i omogućavaju vam da postignete sve što ste zamislili, a istovremeno se smanjuje mogućnost od ponavljanja radova usled neadekvatne opreme.

Remex  – Vaš pouzdan partner

Nadamo se da vam je ovaj blog pomogao da se informišete o načinima pomoću kojih možete uštedeti novac i vreme. Svakako, najbolji od njih jeste kupovina vrhunskih građevinskih mašina, a možete ih naći kod nas.

Za sve dodatne informacije i nedoumice, posetite Remex, jer ćemo vam rado pomoći da izaberete najbolje za vaš posao.

Tags: Ознаке: , , , ,

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.