XCMG Utovarivač ZL50G(CE)

utovarivač ZL50G(CE) srbija

Ovaj utovarivač je građevinska mašina sa jednim kašikom, prednjim dampingom, artikulacijom i tipom točka. Ima široku upotrebu u građevinskim radovima, pristaništima, stanicama i skladištenju za utovar ili transport na kratkim razdaljinama, poput blata, kamena, uglja i prašine. Može se primeniti i za vuču, podmazivanje tla, slaganje i piling. Sve to postaje visoko efikasna i višenamenska građevinska mašina.

Karakteristike XCMG Utovarivač ZL50G(CE):

● Nanošenje zglobnog rama i artikulacionog centra postavlja se na sredinu dve međuosovinske razmake, tako da je radijus upravljača mali. Utovarivač je vrlo fleksibilan i pogodan za uske prostore.
● Hidrauličkogi mehanički menjač. Snaga motora može se u potpunosti iskoristiti, a obrtni moment se može povećati tako da mašina može dobiti veću snagu sila. U međuvremenu, mašina takođe može automatski prilagoditi brzinu u skladu sa spoljašnjim otporom kako bi zaštitila menjač i motor.
● Hidraulički upravljač koji povećava protok, brzinu elektronskog pomeranja, hidrauličnu glavnu kontrolu i aparat za automatsko nivelisanje.
● Rad mašine je fleksibilan, stabilan i pouzdan.
● Obzirom da su gume sa niskim pritiskom široke baze sa zadnjom osovinom okretale oko centra, tako da utovarač ima dobre performanse na putu i grubim terenima na kojia se vrši rad.
Zahtevi za radno okruženje:
Visina visine: ≤3000mm
● Temperatura okoline: -15 ℃ ~ 40 ℃
● Dubina umotavanja: ≤600mm

Mašina se koristi za gradnju i inženjering, tako da se ne primjenjuje u zapaljivim, eksplozivnim i poručjima sa visokom koncentracijom prašine ili otrovnih gasova.

Zabranjeni rad:
● Preopterećenje.
● Postavljanje sajli direktno na zube kašike da biste podigli težinu.
● Obavljanje radova i kopanja iznad mašine sa podignutom kašikom.
● Iskopavanje na poziciji zaglavljenog utovarivača.
● Servis mašine bez autorizacije.