Recent Articles

Utovarivači Kubota

Posted 15/12/2017No comments | Uncategorized

Utovarivači Kubota

Utovarivači Kubota predstavljaju moćne radne mašine.

Kubota je razvila novu liniju zglobnih utovarivača sa operativnom težinom u rasponu od 1000 do 2800 kilograma.

Nova RT serija je dizajnirana da zadovolji najrazličitije zahteve i poslove, od građevinarstva, poljoprivrede, povrtarstva, pa sve do javnih radova. Ovi zglobni utovarivači su kombinacija dobrih performansi, kompaktnosti, sigurnosti i udobnosti, kao i kod svih Kubota proizvoda.

Utovarivači Kubota i njihove karakteristike

Kubota RT140 poseduje snažan motor, koji je poznat po svojoj efikasnosti i izdržljivosti. Jak i moćan motor pravi veoma malu buku pri radu i zato je veoma pogodan kada je okolina u pitanju.

Poseduje hidraulični motor na svakoj osovini. RT140 je karakterističan, jer obezbeđuje napajanja diska na svakoj osovini, i to je ono što ga razlikuje od drugih utovarivača.

Sa mogućnošću okretanja pod uglom od 45 stepeni i oscilirajućim uglom od 5 stepeni, može se čvrsto kretati po površini zemlje, bez stvaranja bilo kakve štete po njoj.

Utovarivaci

Utovarivači Kubota – otporne radne mašine

Osnovna karakteristika šasije jeste žinjenica da je napravljena od debljeg materijala, sa većim otporom pri opterećenju i boljom kompaktnošću. Pored toga, hidraulički rezervoar je zatvoren unutar rama, i to mu obezbeđuje dodatnu protivtežu.

Hidrostatički menjač je visokih performansi i garantuje efikasni prenos snage na točkovima.

Utovarivači

Utovarivači Kubota su udobni za svoje operatore

Kontrolna tabla omogućava  operatoru da veoma lako kontroliše količinu goriva na oba nivoa, temperaturu motora, količinu ulja, temperaturu vode i punjenje amkumulatora. To vam daje puno poverenje i sigurnost prilikom upravljanja.

Menjač i volan su dizajnirani tako da upravljač  veoma lako može kontrolisati sve glavne funkcije radne mašine.

Da bi se osigurala udobnost prlikom rukovanja, sedišta, naslon i sigurnosni pojas su dizajnirani sa posebnom pažnjom i ciljem da maksimalno olakša njegovo upravljanje.

Utovarivači Kubota i performanse

Utovarivači su svestrane i kompaktne radne mašine. Sa težinom od 1480 kg, veoma je okretan i brz, što ga čini idealnim za poljoprivredne radove.

Hidrostatički prenos brzina se kontroliše pomoću pedale, koja se nalazi na desnoj strani, ispod volana. Jednostavni pritisak desnog stopala, istovremeno deluje na broj obrtaja motora. Operator može da kontroliše brzine, sa punom koncentracijom na posao koji obavlja.

Glavne komponente koje zahtevaju svakodnevnu proveru, kao što je motor ulja, nivo rashladne tečnosti i filter vazduha, su lako dostupni zahvaljujući veoma lakom otvaranju haube motora.

utovarivaci

Utovarivači Kubota su sigurne radne mašine

Oprema za osvetljenje je veoma dobra.  Svetla za put su stavljena kao dodatna oprema, kako bi se ispunili svi sigurnosni zahtevi na putevima. Radno svetlo se nalazi u prednjem okviru, pored toga poseduje i dodatna svetla, koja se mogu montirati kako za dnevne tako i za noćne uslove rada.

Ovaj utovarivač je dostupan sa nadstrešnjicom za rad. Zaštitna struktura je sertifikovana sa ROPS ISO3471  i FOPS ISO3449 standardom.

utovarivaci

Kubota RT140 poseduje u prednjem delu i dodatni protivteg od 90 kg, koji je dostupan kao opcija za poboljšanje stabilnosti prilikom rada.

Remex u svojoj ponudi ima radne mašine za sve vrste građevinskih i poljoprivrednih radova. Dođite do nas ili pogledajte ponudu na našem sajtu www.remex.rs  i uverite se zašto smo najbolji.

Tags:

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.