Fleetguard

Cummins filtration započela je 1958. godine kao Fleetguard®, odel za filtraciju, kompanije Cummins Engine. Sada smo jedna od najvećih svetskih kompanija  delova za dizelske motore za teške uvete isporuke, koje opskrbljuju svjetske proizvođače originalne opreme.

  • Godina nastanka: 1958.
  • Zemlja porekla: Nashville, SAD
  • U ponudi: Različita ponuda filtera

Fleetguard

Globalni uspeh Cummins Filtration rezultat je naše strasti pružanja neusporedive korisničke podrške i izvrsnosti u svim aspektima našeg poslovanja, od pružanja vrhunskih performansi filtracije do učinkovitijih metoda proizvodnje i isporuke.

Cilj našeg poslovanja je da razvijamo vaše poslovanje, jer razumemo da bi naša tvrtka napredovala, to moraju činiti i naši kupci. Iz programa certificiranja dobavljača, stalnog usavršavanja i razvoja zaposlenika i ulaganja u održivost okoliša, Cummins Filtration vaš je dobavljač izbora za teške komponente dizelskih motora.

Cummins Filtration veruje u ispunjavanje i premašivanje zahteva usluga naših kupaca. Kada kupujete proizvod Cummins Filtration, osiguravate vrhunsku zagarantovanu zaštitu od trenutka kupnje do preporučenog veka trajanja proizvoda.

Fleetguard – Prati vas od 1958. godine

Filteri za pročišćavanje zraka

Magnum® filteri

Paleta zračnih filtera Magnum i Magnum RS (radijalna brtva) pruža izniman vek trajanja i pouzdanost.

NanoForce® filteri

NanoForce zračni filter koristi naprednu tehnologiju nanofibre kako bi postigao optimalne performanse u off-road aplikacijama.

OptiAir ™ filteri

OptiAir filteri, nude jedinstvene dizajne koji pružaju fleksibilnost u odabiru kućišta zračnih filtara za sisteme filtracije zraka.

Sredstva za čišćenje filtera

Predčišćivači su neophodni za poboljšanje veka trajanja elemenata filtera za usisavanje zraka u teškim uvjetima.

Filtracija goriva

NanoNet® Filteri za gorivo

ProSeria – Procesori goriva

Fuel Island Filtracija

Zahtevi propisa o emisijama doveli su do većih radnih tlakova u sistemima goriva kako bi se postigao cjelovitiji postupak izgaranja.

Naš asortiman filtera za gorivo Pro serije pruža izvrsno međurešenje za poboljšanje čistoće sistema goriva.

Za visoke performanse i duži vek trajanja sistema za gorivo u dizelskim motorima od presudne je važnosti da gorivo ne sadrži nečistoće.

Filteri za podmazivanje

NanoNet® filteri

Uparivanjem NanoNet medija sa StrataPore® medijem stvorena je nova vrsta filtera za podmazivanje.

Venturi ™ filteri

Naši filteri za podmazivanje Venturi Combo serije koriste naprednu tehnologiju dizajna za učinkovitije uklanjanje čađi iz motornog ulja.

Centriguard ™ filteri

Centriguard filteri za centrifugu koriste rotor i centrifugalnu silu kako bi zadržali mulj koji uzrokuje štetu.

REN ™ Proizvodi za upravljanje razinom fluida

Ovaj vam sistem omogućuje odabir komponenata za izgradnju vlastitog sistema.

Hidraulična filtracija

Hidraulična filtracija

Hidraulički ili fluidni sistemi napajanja mogu se naći na raznim uređajima. Sistemi se kreću od relativno jednostavnih servo upravljača, kamiona i autobusa, do složenijih sistema.

Sistemi za rashlađivanje

PG Platinum ™ Rashladna tekućina za motor

PG Platinum je naše vodeće rashladno sredstvo za motor. PG Platinum osmišljen je da zaštiti vas, vaš motor i okoliš.

PGPlus™ Rashladna tekućina za motor

PGPlus je pružio vrhunsku zaštitu od teškog hlađenja u svim vrstama motora i industriji u poslednjih 15 godina.

Sredstva za čišćenje rashladnog sistema

Najvažnija funkcija rashladne tekućine u vašem rashladnom sistemu je prenos topline s vrućih metalnih površina na radijator.

Proizvodi za servisiranje rashladnih sistema

Ako se vaš sistem učinkovito održava, dobit ćete bolje performanse svog motora i imat ćete manje potrebe za održavanjem.

Ostali Fleetguard proizvodi

Setovi za servis filtera

AdBlue® Dizelska ispušna tekućina

Otvorena ventilacija kartera

Servisiranje vaše opreme nikada nije bilo lakše zahvaljujući Fleetguard servisnim kompletima za filtere. Filteri su pakirani zajedno za lakši pristup i prepoznavanje.

Potreba za kontrolom toksičnih emisija iz dizelskih motora s izgaranjem sve je veća. Razvijaju se nove tehnologije za upravljanje izlazom otrovnih plinova poput dušikovog oksida iz ispušnih sustava motora.

Sistemi ventilacije s otvorenom karterima kompanije Enviroguard koriste se patentiranom tehnologijom za kontrolu kapljica ulja i filtriranje aerosola u karteru u primenama dizelskih motora.